Τα ζώδια για Πέμπτη 28 Απριλίου!

11:32 28/4/2016 - Πηγή: MAD

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, κι όχι άδικα, αφού φαίνεται πως έχεις να κάνεις με υποθέσεις που απαιτούν να εξαντλήσεις την ευελιξία και τις διαπραγματευτικές σου αρετές. Παράλληλα, η «στάση» του Ερμή στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει στην αναθεώρηση της οικονομικής σου πολιτικής, με αφορμή το «πάγωμα» κάποιων διαδικασιών.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να «παρελαύνει» στο ζώδιο σου, έχεις την αίσθηση ότι όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου αλλά να θυμάσαι ότι ο «μήνας του μέλιτος» πλησιάζει προς το τέλος

του και σύντομα θα κληθείς να δοκιμαστείς και στα πιο… δύσκολα!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η «στάση» του Ερμή στο ζώδιο σου, δεν προσφέρεται για ανάληψη πρωτοβουλιών κι είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι να αρθούν οι όποιοι περιορισμοί. Και βέβαια δεν υπάρχει κανείς λόγος να αγχώνεσαι ή να αγωνιάς για την εξέλιξη μιας υπόθεσης, που αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο της. Παράλληλα η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως έρθεις πιο κοντά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε οδηγεί σε… άγνωστα μονοπάτια με πολλές υποσχέσεις ή πειρασμούς κι όλα αυτά βέβαια έχουν ενδιαφέρον αλλά καθιστούν δύσκολη την προσαρμογή σου σε μια σταθερή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η «στάση» του Ερμή στον Ταύρο μπορεί να επηρεάσει το σύνολο των δραστηριοτήτων σου, βάζοντας τις προσωρινά στον «γύψο». Επιπλέον όμως σε καλεί να προετοιμάσεις το έδαφος για την επίτευξη μιας μυστικής συμφωνίας, που θα αποδώσει καρπούς στο εγγύς μέλλον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά ανοίγματα και αγορές που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις ψηλά το… ηθικό σου!

Ερωτικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο απέναντι σου, δεν ωφελεί να τρέφεις υψηλές προσδοκίες, αφού κανείς από τους δύο δεν προοιωνίζει «ομαλές» εξελίξεις. Καλό είναι λοιπόν να επικεντρωθείς στην διερεύνηση των πραγματικών αναγκών σου, αποφεύγοντας τα… πολλά-πολλά!

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα