Το Galaxy S4 με SoC Exynos 5 Octa θα υποστηρίζει LTE

Ωστόσο θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στη Νότια Κορέα.

Όταν η Samsung ανακοίνωνε το SoC Exynos 5 Octa, οι περισσότεροι πίστεψαν ότι θα είναι συμβατό μόνο με 3G δίκτυα. Κάτι που έγινε σχεδόν βέβαιο τη στιγμή που η Samsung αποφάσισε να λανσάρει στις αγορές με LTE δίκτυα το Galaxy S4 με το τετραπύρηνο SoC Snapdragon 600 της Qualcomm.

Πριν

λίγα εικοσιτετράωρα ωστόσο, οι Κορεάτες τουίταραν ότι το Exynos 5 Octa υποστηρίζει LTE σε είκοσι μπάντες. Γιατί λοιπόν μπήκε η εταιρεία στον κόπο να κυκλοφορήσει και μια έκδοση του Galaxy S4 με Snapdragon 600; Η πιθανότερη απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, είναι πως η Samsung δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση του smartphone παγκοσμίως μόνη της, με αποτέλεσμα να χρειάζεται την βοήθεια της Qualcomm.

Προς το παρόν, λοιπόν, το Samsung Galaxy S4 με το οχταπύρηνο Exynos 5 Octa θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Νοτίου Κορέας και για τον υπόλοιπο κόσμο βλέπουμε. Ωστόσο οι πρώτες μετρήσεις που έκαναν την εμφάνισή τους στο Internet, μαρτυρούν ότι το προβάδισμα του Exynos 5 Octa σε επεξεργαστική ισχύ έναντι του Snapdragon 600 είναι σχετικά μικρό. Θεωρητικά, το πλεονέκτημα του μοντέλου με τον Exynos 5 Octa θα είναι η αυτονομία, ωστόσο το μοντέλο με Snapdragon 600 έφερε ήδη εξαιρετικά αποτελέσματα στις δοκιμές της ιστοσελίδας GSMArena.

Keywords
Τυχαία Θέματα