Νέες πληροφορίες για το PlayStation 4

Μικρές αλλά ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τη νέα κονσόλα της Sony.

Νέα, ενδιαφέροντα στοιχεία για το PS4 αποκάλυψε η Sony στο πλαίσιο του Game Developers Conference. Ξεκινώντας από το νέο χειριστήριο DualShock 4, θα μπορεί να φορτίζει ακόμα και όταν το PlayStation 4

είναι απενεργοποιημένο. Επιπλέον, η νέα κάμερα Eye διαθέτει ειδικό αισθητήρα για να μπορεί να καταλαβαίνει πότε δεν «κοιτάει» προς την σωστή κατεύθυνση ή αν έχει πέσει απ’ το σημείο που βρίσκεται τοποθετημένη και να ενημερώνει τους παίκτες. Όσο για το Blu-ray drive της κονσόλας, η Sony υπόσχεται πως θα είναι τρεις φορές ταχύτερο από αυτό του PlayStation 3.

Κατά τα άλλα, στο PlayStation Network θα μπορείς να έχεις πλέον περισσότερους από 100 φίλους (ο ακριβής αριθμός παραμένει άγνωστος) και θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ποιοι απ’ αυτούς θέλεις να βλέπουν το κανονικό σου όνομα και όχι το PlayStation Network ID. Τέλος, η λειτουργία Remote Play με την τεχνολογία της Gaikai μεταξύ του PS4 και του PS Vita, θα προσφέρει μια πολύ καλύτερη εμπειρία στον χρήστη, απ’ ότι το Remote Play του PS3. Για την ακρίβεια, τα παιχνίδια θα απεικονίζονται στη native ανάλυση του PS Vita (960x544 pixels) και το Remote Play θα μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς, με ταυτόχρονη αναπαραγωγή του παιχνιδιού και από την τηλεόρασή σου.

Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχουμε δει την ίδια την κονσόλα, ενώ άγνωστο παραμένει επίσης και το κόστος της. Καλώς εχόντων των πραγμάτων οι αποκαλύψεις θα γίνουν το αργότερο μέχρι τη φετινή έκθεση Ε3.

Keywords
Τυχαία Θέματα