Τη mirrorless φωτογραφική μηχανή G6 παρουσίασε η Panasonic

Με Wi-Fi και NFC για εύκολη μεταφορά φωτογραφιών.

Ακόμα ένα μέλος θα προστεθεί σύντομα στη σειρά G των mirrorless φωτογραφικών Panasonic Lumix και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν περνούν απαρατήρητα. Για την ακρίβεια, η Panasonic Lumix G6 διαθέτει αισθητήρα 16 megapixel και σε συνδυασμό με τη νέα

Venus Engine, θα είναι ικανή να παράγει –σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία– φωτογραφίες με «ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας» σε σύγκριση με τις προηγούμενες Lumix G.

Υποστηρίζει εύρος ISO 160 με 25600 για καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, διαδοχικές λήψεις στα 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο, λήψη Full HD βίντεο στα 50 ή τα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ η αυτόματη εστίαση αναμένεται να είναι ταχύτατη. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι η Lumix G6 διαθέτει OLED ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο σαν εναλλακτική της LCD.

Τέλος, από πλευράς συνδεσιμότητας, η νέα φωτογραφική μηχανή της Panasonic έρχεται εφοδιασμένη με Wi-Fi και NFC, γεγονός που καθιστά πιο εύκολη τη μεταφορά φωτογραφιών σε smartphones, tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή της και το κόστος της για την ευρωπαϊκή αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα