Τα Windows 8.1 σε βίντεο

Δες μερικά από τα νέα τους χαρακτηριστικά.

Η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς. Αναρωτιέσαι τι πρέπει να περιμένεις; Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται έντονα φήμες που θέλουν τη Microsoft να ενεργοποιεί τη δυνατότητα εκκίνησης του συστήματος απευθείας στο desktop mode (παρακάμπτοντας δηλαδή τη νέα

οθόνη Start), καθώς και να σκέφτεται σοβαρά την επαναφορά του πλήκτρου Start. Μεταξύ μας, βέβαια, όποιος έχει χρησιμοποιήσει τα Windows 8 καταλαβαίνει πολύ σύντομα πως μπορεί να ζήσει και χωρίς το Start –αν και η δυνατότητα εκκίνησης στο desktop θα ήταν μια ευπρόσδεκτη προσθήκη.

Προς το παρόν, βέβαια, τίποτα από τα παραπάνω δεν φαίνεται να επαληθεύεται. Τουλάχιστον, με βάση ένα βίντεο που διέρρευσε online και παρουσιάζει μερικά απ’ τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 8.1. Η σημαντικότερη προσθήκη φαίνεται πως είναι ένα μικρό εικονίδιο στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης (κάτω από τα Live Tiles) που σου δίνει πρόσβαση σε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Επιπλέον, υπάρχει καλύτερη υποστήριξη του mouse για όσους δεν διαθέτουν συσκευές με οθόνη αφής, ενώ παράλληλα οι ρυθμίσεις του PC είναι αισθητά βελτιωμένες, για ακόμα μεγαλύτερη ευχρηστία.

Keywords
Τυχαία Θέματα