Τα φωτογραφικά αξεσουάρ του Will.i.am για τα iPhone 4, 4S και 5

Υπερβολικά ακριβά για τα χαρακτηριστικά τους.

O Will.i.am προχώρησε, όπως είχε ανακοινωθεί, στην επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς φωτογραφικών αξεσουάρ για iPhone 4, 4S και 5 που φέρουν την υπογραφή του, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου σε ειδικό event στο Λονδίνο. Βέβαια σε αντίθεση με τα όσα είχαν αρχικά ανακοινωθεί, δεν διαθέτουν όλα τα «i.am+» όπως ονομάζονται, αισθητήρα 14 megapixel.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ο Will.i.am παρουσίασε ουσιαστικά μόνο τα δύο πρώτα

αξεσουάρ που απευθύνονται σε κατόχους iPhone 4 και iPhone 4S:

- Το foto.sosho C.4 είναι το βασικό μοντέλο και θα κοστίζει £199. Πρόκειται για μια θήκη με εμφάνιση φωτογραφικής μηχανής σε μαύρο ή λευκό χρώμα και διαθέτει φλας, τρεις εναλλάξιμους φακούς (macro, fish-eye και clear glass), καθώς και μια εργονομική λαβή για να μπορείς να χρησιμοποιείς άνετα το iPhone σαν φωτογραφική μηχανή.

- Το foto.sosho V.4 έχει πιο ρετρό εμφάνιση (και ίσως λίγο κιτς στο μοντέλο με τις «χρυσές» λεπτομέρειες), κοστίζει £299 και προσφέρει στον χρήστη όλα τα παραπάνω, συν ένα συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό που συνδέεται στην συσκευή σου μέσω Bluetooth.

Το κακό για τον Will.i.am είναι πως μπορούμε ήδη να προσθέσουμε τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε iPhone 4 / 4S και μάλιστα με υπερβολικά χαμηλότερο κόστος.

 

Όσο για τα μοντέλα με τον αισθητήρα των 14 megapixel (που είναι ουσιαστικά και τα μοναδικά που παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον), θα απευθύνονται αποκλειστικά σε κατόχους iPhone 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Το foto.sosho V.5 θα είναι το «απλό» μοντέλο, ενώ το foto-sosho L.5 θα διαθέτει επίσης QWERTY πληκτρολόγιο. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο αισθητήρας θα παρακάμπτει αυτόν του iPhone 5 και θα προσφέρει φωτογραφίες καλύτερης ποιότητας (και με πρόσθετο φακό για 5x οπτικό ζουμ). Ωστόσο με τα μοντέλα για iPhone 4 / 4S να κοστίζουν τόσο πολύ, φοβόμαστε ότι τα foto.sosho V.5 και L.5 θα πλησιάζουν την τιμή του ίδιου του smartphone…

Όλα τα αξεσουάρ i.am+ θα πωλούνται αποκλειστικά από τα καταστήματα Selfridges.

Keywords
Τυχαία Θέματα