Πόσο κοστίζει το unlocked iPhone 5 στις H.Π.Α.;

Σημαντική διαφορά στην τιμή σε σύγκριση με την ευρωπαϊκή αγορά.

Η ανακοίνωση των τιμών του iPhone 5 για την ελληνική αγορά, για πολλούς καταναλωτές σήμανε το τέλος του ενθουσιασμού της αναμονής, μιας και τα €739 είναι ένα ποσό που ακόμα και με τη χρήση επιδότησεων απ’ τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, δύσκολα μπορεί να κατέβει σε «αποδεκτά» επίπεδα. Πόσο όμως πωλείται η ίδια, ξεκλείδωτη συσκευή στην αγορά των Η.Π.Α;

Το unlocked iPhone 5

των 16GB, λοιπόν, εμφανίζεται με μια αναζήτηση στο site της Apple να κοστίζει $649. Αν στην παραπάνω τιμή προσθέσεις τον φόρο επί των πωλήσεων (sales tax) που εφαρμόζει η κάθε πολιτεία ξεχωριστά και κυμαίνεται από 4% έως περίπου 10%, τότε η τιμή διαμορφώνεται στα $675 με $713. Με μια μετατροπή σε ευρώ δηλαδή, έχουμε ένα κόστος της τάξης των €527 με €557 για το μοντέλο των 16GB.

Αν και οι πωλήσεις unlocked συσκευών δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, με αποτέλεσμα οι τιμές να μην έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την Apple, με βάση τα αποτελέσματα μετά την αναζήτηση στο site της εταιρείας η διαφορά σε σύγκριση με τα €739 της ελληνικής αγοράς ή ακόμα και με τα €660 του «φθηνότερου» Ηνωμένου Βασιλείου είναι πολύ μεγάλη.

Keywords
Αναζητήσεις
βουλγαρια iphone, βουλγαρια iphone 5
Τυχαία Θέματα