Νέοι MacBook Air με τέταρτης γενιάς Intel Core

Αυτονομία που αγγίζει τις 12 ώρες στο 13άρι μοντέλο.

Εφοδιασμένοι με τη νέα γενιά επεξεργαστών Haswell της Intel (μπορείς να τους λες και Core τέταρτης γενιάς), οι νέοι MacBook Air υπόσχονται μεγαλύτερη αυτονομία από ποτέ. Για την ακρίβεια, το μοντέλο των 11 ιντσών θα αντέξει έως και 9 ώρες συνεχόμενου web browsing, ενώ το μοντέλο των 13 ιντσών έως και 12 ώρες. Αν πάλι μπορείς να κρατήσεις τα

χέρια σου μακριά απ’ αυτούς τους στιλάτους φορητούς υπολογιστές, θα διαπιστώσεις πως θα αντέξουν ως και 30 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Εντυπωσιακοί αριθμοί –πάντα με τη βοήθεια της τεχνολογίας της Intel.

Παράλληλα, ο MacBook Air υποστηρίζει το επόμενης γενιάς 802.11ac Wi-Fi για ασύρματη απόδοση έως και τρεις φορές πιο γρήγορη, όταν βρίσκεται συνδεδεμένο με σταθμό βάσης 802.11ac. Με τη νέα κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 5000, ο MacBook Air διαθέτει έως και 40% ταχύτερη απόδοση σε παιχνίδια και απαιτητικές εφαρμογές, ενώ ο νέος αποθηκευτικός χώρος flash, τον καθιστά 45% πιο γρήγορο από τις προηγούμενες γενιές και εννιά φορές πιο γρήγορο, σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους. Η βασική έκδοση και στα δύο μοντέλα έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 128GB και 4GB LPDDR3 RAM.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της iSquare, o νέος MacBook Air θα είναι άμεσα διαθέσιμος στην ελληνική αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα