Νέα interactive ενέργεια από την Ανακύκλωση Συσκευών

Παίξε Crime Scene στη σελίδα της Ανακύκλωσης Συσκευών βρες τον ένοχο και μπες στην κλήρωση για δύο GoPro Hero 3!

Με ευφάνταστο τρόπο η Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ περνάει online ένα ξεκάθαρο μήνυμα: το να παρατάς την παλιά συσκευή σου στο δρόμο είναι έγκλημα.

Σε συνεργασία με τη Rascal, η εταιρεία

δημιούργησε το Crime Scene, ένα interactive, διασκεδαστικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι, που φιλοξενείται στη σελίδα της στο Facebook (facebook.com/electrocycle).

Η Ανακύκλωση Συσκευών καλεί τους fans της να βρουν τον ένοχο που εγκατέλειψε το παλιό του ψυγείο στο δρόμο αντί να το ανακυκλώσει. Οι χρήστες βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος μαζεύοντας εκείνα τα στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Όσοι χρήστες υποθέσουν σωστά, θα πάρουν μέρος σε τελική κλήρωση για δύο κάμερες GoPro Hero 3.

H ενέργεια υποστηρίζεται με 360° επικοινωνία, η οποία περιλαμβάνει online προβολή με teaser video στο YouTube και premium display σε websites, καθώς και offline προβολή στα κανάλια MAD TV και MTV, παράλληλα με χορηγίες σε μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Το μήνυμα της πρωτότυπης αυτής ενέργειας είναι ουσιαστικό. Καθημερινά βλέπουμε στους δρόμους πλανόδιους να κουβαλούν ψυγεία, θερμοσίφωνες, τηλεοράσεις και πολλές άλλες συσκευές στα καρότσια και τ’ αγροτικά τους. Οι συσκευές αυτές βανδαλίζονται για να αφαιρεθεί ό,τι είναι επικερδές και το υπόλοιπο πετιέται στη φύση. Πολλές φορές, οι συσκευές καίγονται με όλα τα βλαβερά τους, ρυπαίνοντας με τοξικά την ατμόσφαιρα. Είναι στο χέρι του καθένα μας να σταματήσει την κακή αυτή πρακτική. Φροντίζουμε να παραδίδουμε προς ανακύκλωση οποιαδήποτε ογκώδη συσκευή στο δήμο μας ή στο κατάστημα που αγοράσαμε καινούρια. Μόνο έτσι θα διασφαλίσουμε λιγότερα σκουπίδια, λιγότερη ρύπανση και εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα