Κέρδισε ένα tablet Google Nexus 7 32GB

Χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

Ο νέος διαγωνισμός του i-TECH4u σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δικό σου ένα tablet Google Nexus 7 32GB, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

Μπορεί η Google να παρουσίασε πρόσφατα τον διάδοχό του, όμως το πρώτης γενιάς Nexus 7 που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Asus παραμένει ένα απ’ τα καλύτερα tablets

της κατηγορίας του. Με αποθηκευτικό χώρο 32GB, τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 3 και την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, ικανοποιεί ακόμα και τους απαιτητικούς χρήστες.

Για να εξασφαλίσεις κι εσύ συμμετοχή στην κλήρωση:

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις το i-TECH4u στην πλατφόρμα Issuu (www.issuu.com/i-TECH4u). Η δωρεάν εγγραφή σου στο Issuu μπορεί να γίνει είτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σου στο Facebook, είτε δημιουργώντας έναν ανεξάρτητο λογαριασμό. Έτσι, πέρα απ’ τον διαγωνισμό, θα μπορείς να διαβάζεις πρώτος κάθε νέο τεύχος του i-TECH4u, στην ηλεκτρονική του έκδοση.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013, στις 12 το μεσημέρι. Καλή επιτυχία!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά.Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 11 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι.Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης, την 1η Οκτωβρίου 2013.Ο μεγάλος τυχερός κερδίζει ένα tablet Google Nexus 7 32 GB πρώτης γενιάς, αξίας €249.Ο νικητής θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα πρέπει εντός πέντε (5) ημερών να επικοινωνήσει με το i-TECH4u στο [email protected], ούτως ώστε να προχωρήσουμε σε διασταύρωση των στοιχείων του. Σε περίπτωση χρήσης nickname, το πραγματικό όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στο www.itech4u.gr μετά την διασταύρωση των στοιχείων.Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός πέντε (5) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι όσοι ακολουθούν το i-TECH4u στο Issuu, με την εξαίρεση φυσικά των εργαζόμενων στο i-TECH4u.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα