Κέρδισε 4 Nescafé Dolce Gusto Genio

Μια από τις σούπερ αυτόματες μαγικές μηχανές μπορεί να γίνει δική σου!

Το i-TECH4u σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δική σου μια απ’ τις τέσσερις μαγικές μηχανές Nescafé Dolce Gusto Genio! Η Nescafé Dolce Gusto Genio είναι μικρή για να χωράει σε κάθε χώρο, αλλά και πολύ περισσότερο από αυτόματη: βάζεις την κάψουλα, γυρίζεις τη ροδέλα, πατάς το κουμπί και το ρόφημά σου είναι έτοιμο! Εμείς λοιπόν βάζουμε τη μηχανή και εσύ, έχεις

την επιλογή για περισσότερα από 25 γευστικά ροφήματα Nescafé Dolce Gusto!

Για να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση:

Πάτησε «Like» στη σελίδα του i-TECH4u στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου στο tab του διαγωνισμού.

O διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι και οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης την ίδια ημέρα και θα ανακοινωθούν στο www.itech4u.gr.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά.Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15 Απριλίου 2013, έως 13 Μαΐου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι.Οι τέσσερις νικητές θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης στις 13 Μαΐου.Κάθε νικητής κερδίζει μια μηχανή Nescafé Dolce Gusto Genio σε κόκκινο χρώμα.Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα ειδοποιηθούν μέσω email, στη διεύθυνση email που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που το i-TECH4u επικοινώνησε μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.Η παραλαβή των δώρων γίνεται από τα γραφεία του i-TECH4u στο Μαρούσι. Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί την αποστολή του δώρου στον χώρο του, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.Η διεύθυνση email που δηλώνεται, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για αποστολή newsletter από το i-TECH4u. Το i-TECH4u δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα