iPod Touch πέμπτης γενιάς

Με πάχος μόλις 6,1 χιλιοστά, οθόνη 4 ιντσών και καλύτερες κάμερες.

Το iPhone 5 δεν ήταν η μοναδική νέα συσκευή που παρουσίασε η Apple στο χθεσινό event –συνοδευόταν από τα iPod Touch πέμπτης γενιάς και iPod Nano έβδομης γενιάς. Αυτό που κέρδισε

τις εντυπώσεις ωστόσο, ήταν αναμφίβολα το iPod Touch.

Η νέα έκδοση του high-end media player της Apple υιοθετεί τη νέα οθόνη 4 ιντσών που είδαμε και στο iPhone 5, με ανάλυση 1136x640 pixels (326 ppi), ενώ ο επεξεργαστής του αναβαθμίστηκε σε A5 για καλύτερες επιδόσεις στο gaming, το σερφάρισμα στο Internet κλπ. Επιπλέον, το νέο iPod Touch είναι το πιο λεπτό iPod Touch (μόλις 6,1 χιλιοστά) που έχουμε δει μέχρι σήμερα και ζυγίζει μόνο 88 γραμμάρια.

Παρόλα αυτά η Apple υπόσχεται 40 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και 8 ώρες βίντεο. Στην πίσω πλευρά του φιλοξενείται –επιτέλους– μια κάμερα 5MP, f/2.4 με οπίσθιο φωτισμό, ικανή να πραγματοποιήσει λήψεις πανοραμικών φωτογραφιών αλλά και HD βίντεο 1080p. Όσο για την κάμερα στην πρόσοψη είναι ανάλυσης 720p και υποστηρίζει κλήσεις βίντεο FaceTime μέσω Wi-Fi.

Το νέο iPod Touch διαθέτει επίσης μια ειδική υποδοχή στην οποία μπορείς να προσαρτήσεις λουράκι για τον καρπό και θα κυκλοφορήσει με iOS 6 και υποστήριξη Siri. Όταν με το καλό έρθει στην ελληνική αγορά (λογικά σύντομα), θα το βρεις σε πέντε διαφορετικά χρώματα, όμως με το μοντέλο των 32GB να κοστίζει στις H.Π.Α. $299, η τιμή του μάλλον θα κινηθεί πάνω από τα €300.

Keywords
Τυχαία Θέματα