i-TECH4u – Μάρτιος '14

Κυκλοφορεί από την Πέμπτη 13 Μαρτίου.

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Πέμπτη 13 Μαρτίου με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Με αφορμή τη γιορτή της μουσικής και της μόδας «MadWalk» που διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά από το MAD, με αγαπημένους καλλιτέχνες, σχεδιαστές και μοντέλα να βάζουν φωτιά στην πασαρέλα στις 3 Απριλίου, στο αφιέρωμα «Tech in fashion» μπορείς να βρεις τα πιο μοδάτα προϊόντα τεχνολογίας που συγκέντρωσε η συντακτική ομάδα του i-TECH4u, αλλά και να διαβάσεις περισσότερα για τη σχέση των celebrities με την

τεχνολογία.

Δες επίσης τα σημαντικότερα νέα smartphones που παρουσιάστηκαν στο Mobile World Congress και μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την 100% ελληνικών συμφερόντων εταιρεία Oktabit. Από το νέο μας τεύχος δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα game reports των σημαντικότερων video games του μήνα και τα πιο hot νέα προϊόντα τεχνολογίας και gadgets της αγοράς, όπως για παράδειγμα το πολλά υποσχόμενο MLS iQTalk Fingerprint με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος. Κι αν μέχρι σήμερα δεν ξέρεις τι εστί BitCoins, η στήλη «Make it Simple» θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα πάντα, σε απλά ελληνικά.

Παράλληλα, ο νέος μας διαγωνισμός σού δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις από το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Μαρτίου, ένα tablet MLS iQTab Astro 3G αξίας €249, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα