i-TECH4u – Μάιος 2012

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τρίτη, 15 Μαΐου.

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τρίτη, 15 Μαΐου με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Η ομάδα του i-TECH4u ψήφισε… ποδήλατα και συγκέντρωσε μερικά από τα καλύτερα μοντέλα, αξεσουάρ και gadgets σε ένα μεγάλο αφιέρωμα.

 

Παράλληλα, ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στις cloud

υπηρεσίες των Microsoft και Google και παρουσιάζουμε μερικές απ’ τις πιο πρωτότυπες εφαρμογές για smartphones που θα σου λύσουν τα χέρια. Διάβασε επίσης game reports των καλύτερων video games του μήνα, συνέντευξη της Ελισάβετ Σπανού και δες τα πιο hot προϊόντα τεχνολογίας.

Οι δωρεάν διαγωνισμοί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του i-TECH4u, έτσι και αυτό το μήνα σου δίνουμε τη δυνατότητα να κερδίσεις το κορυφαίο smartphone της Alcatel, One Touch 995 Ultra. Δήλωσε συμμετοχή μέσω Facebook ή Twitter από την Τρίτη 15 Μαΐου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα