i-TECH4u – Ιούνιος ‘13

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Πέμπτη 20 Ιουνίου με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Στο μήνα των MAD VMA, το κεντρικό μας θέμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένο στη μουσική, με προϊόντα τεχνολογίας και εφαρμογές που θα λατρέψουν οι μουσικόφιλοι.

Μέσα

απ’ τις σελίδες του i-TECH4u μπορείς επίσης να ρίξεις μια πρώτη ματιά στις επόμενης γενιάς παιχνιδομηχανές των Sony και Microsoft και να διαβάσεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον κορυφαίο ερωτικό ψυχολόγο Jean Zougan που κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου. Μάθε επίσης τι είναι αυτό που κάνει τους εκτυπωτές Ink Tank System της Epson να ξεχωρίζουν απ’ τον ανταγωνισμό, καθώς και πώς να είσαι «στην τρίχα» φέτος το καλοκαίρι με τα προϊόντα grooming και αποτρίχωσης της Philips.

Όλα τα παραπάνω, φυσικά, συνοδεύονται από Game Reports των σημαντικότερων video games του μήνα, όπως για παράδειγμα το The Last of Us, παρουσιάσεις των πιο hot προϊόντων τεχνολογίας και πολλά, πολλά άλλα.

Όσο για τους νέους μας διαγωνισμούς, από το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουνίου θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα σούπερ tablet Dell XPS 10 μαζί με το προαιρετικό του keyboard dock, ένα κορυφαίο όλα-σε-ένα πολυμηχάνημα Epson L355 και πέντε εφαρμογές Website X5 Evolution 9 για να κατασκευάζεις μόνος σου ιστοσελίδες, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 56 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα