COSMOTE Live On Screen και Speech IVR

Καινοτομία και πρωτοποριακές λύσεις εξυπηρέτησης πελατών, από την COSMOTE.

Δελτίο Τύπου

Μοναδική στις τηλεπικοινωνίες εμπειρία εξυπηρέτησης, προσφέρει η COSMOTE στους συνδρομητές της, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Live On Screen ελαχιστοποιώντας τους χρόνους διαχείρισης εξειδικευμένων τεχνικών θεμάτων έως και 86%.

Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Live on Screen που παρέχεται δωρεάν[1] και μετράει πέντε μήνες

λειτουργίας, η εταιρεία εναρμονίζει πλήρως τις τεχνολογίες αιχμής με την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, επιτυγχάνοντας άμεση και απόλυτα προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Εξειδικευμένα στελέχη της Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας, έχουν τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στο κινητό τηλέφωνο ή και στον υπολογιστή του πελάτη και με απευθείας συνομιλία μαζί του, μέσω Live Chat, διαχειρίζονται από την οθόνη του υπολογιστή τους, τη συσκευή του σαν να την είχαν στα χέρια τους[2]!

Αναβαθμισμένες δυνατότητες αυτοεξυπηρέτησης παρέχει στους οικιακούς πελάτες και το πρωτοποριακό αυτόματο σύστημα Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE (Speech IVR), που κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας με περισσότερες από 4.5 εκατομμύρια κλήσεις να έχουν εξυπηρετηθεί γρήγορα, με ασφάλεια και πάνω από όλα δωρεάν. Βασισμένο στην καινοτομία του φυσικού διαλόγου, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να διαχειρίζονται οι ίδιο το συμβόλαιό τους, επιλέγοντας να εξυπηρετηθούν για περισσότερες από 20 υπηρεσίες, αλλά και να ακούσουν χρήσιμες πληροφορίες για κάθε τι που τους ενδιαφέρει.

Τη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας, που αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής αναβαθμίζει διαρκώς τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελατών της, έρχονται να επιβεβαιώσουν και οι πρόσφατες διακρίσεις στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, στις κατηγορίες «Επαγγελματίας της Χρονιάς – Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών» και «Ομάδα της Χρονιάς - Εξυπηρέτηση Πελατών – BackOffice».


[1] Η εξυπηρέτηση μέσω της υπηρεσίας “COSMOTE Live on Screen” παρέχεται δωρεάν για χρήση εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση Περιαγωγής, η υπηρεσία χρεώνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο Περιαγωγής για χρήση internet.

[2] H παροχή της υπηρεσίας “COSMOTE Live on Screen” προϋποθέτει προηγουμένως τη συναίνεση του πελάτη με την αποδοχή των σχετικών όρων χρήσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα