Έξυπνο ψυγείο με θάλαμο ταχύτατης ψύξης απ’ την LG

Οι οικιακές συσκευές γίνονται ολοένα και πιο έξυπνες.

Δεν είναι εκνευριστικό τη στιγμή που έχεις ετοιμάσει το τέλειο δείπνο (το σενάριο ισχύει και όταν έχεις παραγγείλει σουβλάκια) , να συνειδητοποιείς πως έχεις ξεχάσει να βάλεις τις μπύρες στο ψυγείο; Υπό κανονικές συνθήκες, θα ξενέρωνες. Όμως με το νέο, έξυπνο ψυγείο της LG –που αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας–, μπορείς να έχεις ένα κουτάκι μπύρας ή αναψυκτικού παγωμένο μέσα σε πέντε μόλις λεπτά (από θερμοκρασία δωματίου).

Αν θέλεις να ψύξεις δύο κουτάκια αναψυκτικού ή ένα μπουκάλι κρασί, θα χρειαστεί να τα

τοποθετήσεις οκτώ λεπτά στον ειδικό θάλαμο Blast Chiller. Τόσο απλά. Το “μαγικό” επιτυγχάνεται με την διοχέτευση ψυχρού αέρα στον θάλαμο και την ταυτόχρονη ανακίνηση του περιέκτη. Οι άνθρωποι της LG διαβεβαίωσαν πως παρά την ελαφριά ανακίνηση, δεν δημιουργείται πρόβλημα με τα ανθρακούχα αναψυκτικά/ποτά.

Κατά τα άλλα το Smart Fridge διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής, που θα βοηθήσει τον χρήστη στον έλεγχο των τροφίμων που βρίσκονται αποθηκευμένα στο ψυγείο, στην παρακολούθηση των ημερομηνιών λήξης τους, ενώ προτείνει ακόμα και συνταγές. Υποστηρίζει μάλιστα και online shopping τροφίμων –αν και μάλλον θα αργήσουμε πολύ να δούμε αντίστοιχο χαρακτηριστικό στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα