Samsung ES8000: η πανίσχυρη έξυπνη τηλεόραση

LED τηλεόραση με διπύρηνο επεξεργαστή και δυνατότητα αναβάθμισης.

Η σειρά LED TV ES8000 αποτελεί τη ναυαρχίδα των τηλεοράσεων της Samsung για το 2012 και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά… ζαλίζουν. Ξεκινώντας απ’ τα βασικά, η σειρά αποτελείται από μοντέλα 46 έως 65 ιντσών με edge-lit LED οπίσθιο φωτισμό, που ξεχωρίζουν για το πολύ λεπτό πλαίσιο της οθόνης, καθώς και για την πρωτότυπη βάση τους. Τα πράγματα βέβαια αποκτούν μεγαλύτερο

ενδιαφέρον, περνώντας στο εσωτερικό τους.

Βλέπεις οι τηλεοράσεις ES8000 θα κυκλοφορήσουν εξοπλισμένες με διπύρηνο επεξεργαστή, για ταχύτατη εκτέλεση εφαρμογών και πραγματικό multitasking περιβάλλον. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες περισσότερες από 1.400 εφαρμογές για την πλατφόρμα Smart TV της Samsung –και αυξάνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Επιπλέον, η ενσωματωμένη HD κάμερα και τα δύο μικρόφωνα, επιτρέπουν τον χειρισμό της τηλεόρασης με φωνητικές εντολές, νεύματα των χεριών σου και παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια (ειδικά για παιδιά) μέσω της αναγνώρισης προσώπου.

Επειδή όμως δεν γίνεται να αλλάζουμε την τηλεόραση του καθιστικού μας με τη συχνότητα που αλλάζουμε τα smartphone μας, η Samsung κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα με το Smart Evolution. Χάρη στην τεχνολογία system-on-chip της εταιρείας, οι τηλεοράσεις της σειράς ES8000 θα είναι οι πρώτες που θα μπορούν να αναβαθμιστούν, δίνοντάς στον χρήστη τη δυνατότητα να απολαμβάνει τις νέες τεχνολογίες, χωρίς να πρέπει να αλλάξει ολόκληρη τη συσκευή. Μέσω μιας ειδικής υποδοχής στην πίσω πλευρά, το “Evolution Kit” υπόσχεται να εκσυγχρονίζει την τηλεόραση σου με ελάχιστο κόπο. Τέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα