Αποκαλύφθηκαν οι τιμές των smartphones της Geeksphone με Firefox OS

Μόλις €91 (συν φόρους) θα κοστίζει το Keon με οθόνη 3,5 ιντσών.

Τα smartphones Keon και Peak είναι τα πρώτης γενιάς smartphones με Firefox OS της ισπανικής εταιρείας Geeksphone, που ανακοινώθηκαν λίγους μήνες νωρίτερα. Τώρα, η Geeksphone είναι έτοιμη να τα λανσάρει στην αγορά. Πόσο όμως θα σου κοστίσει μια πρώτη επαφή με το νέο mobile

OS της Mozilla;

To Geeksphone Keon, το μικρότερο των δύο smartphones, διαθέτει οθόνη 3,5” HVGA ανάλυσης και βασίζεται στον επεξεργαστή S1 της Qualcomm, χρονισμένο στο 1GHz. Διαθέτει επίσης 512MB RAM και μπαταρία 1.580mAh. Αναμένεται να κοστίζει €91 (συν τους φόρους).

Όσο για το μεγαλύτερο Geeksphone Peak, με οθόνη qHD 4,3 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 στα 1.2GH και κάμερες 8 megapixel και 2 megapixel, θα κοστίζει €149 (συν τους φόρους). Κοινώς, ικανοποιητικές τιμές για δύο συσκευές που προσφέρουν τα χαρακτηριστικά που μπορείς να δεις παρακάτω –φοβόμαστε όμως ότι για πολλούς θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα το γεγονός πως μιλάμε για ένα λειτουργικό σύστημα που βρίσκεται στα πρώτα του βήματα.

Τόσο το Keon όσο και το Peak θα είναι διαθέσιμα μέσα από το επίσημο site της εταιρείας (www.geeksphone.com), από την επόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα