Summer Gadgets

Τα πιο hot καλοκαιρινά gadgets του 2013.

ΝΙΚΟΝ COOLPIX AW110

Το ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα κι αν υπάρχει μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να σε συνοδεύει άφοβα στην παραλία, αυτή δεν είναι άλλη από τη νέα COOLPIX AW110 της Nikon.

Εδώ που τα λέμε, δεν θα σε συνοδεύει απλά, αλλά θα απαθανατίζει όλες τις μοναδικές στιγμές που θα ζήσεις φέτος το καλοκαίρι εντός και εκτός νερού, με εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Ο αισθητήρας CMOS με ανάλυση 16 megapixel και οπίσθιο φωτισμό, ο ευρυγώνιος φακός NIKKOR με οπτικό zoom 5x και η 3 ιντσών οθόνη OLED 614.000 κουκκίδων συνδυάζονται σε ένα γερό compact σώμα που είναι ανθεκτικό στη σκόνη, σε βάθος 18 ολόκληρων μέτρων, στις πτώσεις από ύψος έως και 2 μέτρων και στον παγετό σε θερμοκρασίες έως και -10°C. Όπως μπορείς πολύ εύκολα να διαπιστώσεις, πρόκειται για ένα πραγματικά εξελιγμένο μοντέλο.

Οι σούπερ δυνατότητές της COOLPIX AW110, βέβαια, δεν σταματούν εδώ. Πλέον, μπορείς να ενημερώνεις τους φίλους και την οικογένειά σου για όλες τις αποδράσεις σου, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi που μεταφέρει φωτογραφίες και βίντεο απευθείας σε έξυπνες συσκευές, για εύκολη αποστολή. Η AW110 διαθέτει επίσης GPS, ηλεκτρονική πυξίδα, παγκόσμιο χάρτη και υψομετρητή. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια ανθεκτική φωτογραφική μηχανή; Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα (παραλλαγής, μπλε, μαύρο και πορτοκαλί) για να διαλέξεις.

Διάθεση Δαμκαλίδης, 210-9410888, www.nikon.gr Τιμή €329

HEIMPLANET THE CAVE

Μια σκηνή διαφορετική απ’ τις συνηθισμένες, αφού πρακτικά στήνεται χωρίς καθόλου κόπο. Εντάξει, θα την πληρώσεις «κάτι» παραπάνω, όμως σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία θα σε αποζημιώσει, αφού έτσι θα μπορείς να απολαμβάνεις περισσότερο τα ταξίδια σου στην εξοχή, χωρίς να εκνευρίζεται με πασσάλους και μπανέλες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βγάλεις τη σκηνή απ’ το σάκο μεταφοράς της, να την φουσκώσεις με την βοήθεια μιας τρόμπας (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή) και είσαι έτοιμος. Ο ειδικός σχεδιασμός την καθιστά ανθεκτική σε ισχυρούς ανέμους έως 120 χλμ. / ώρα και είναι αρκετά ευρύχωρη για να στεγάσει δύο έως τρία άτομα.

Διάθεση Heimplanet, www.heimplanet.com Τιμή €549

NOKIA UNIVERSAL PORTABLE USB CHARGER

Ένας απίστευτα στιλάτος φορητός φορτιστής με την υπογραφή της Nokia, για να έχεις ενέργεια τη στιγμή που την χρειάζεσαι. Με χωρητικότητα μπαταρίας 2200mAh, ο φορτιστής DC-16 της εταιρείας παρέχει αρκετή ενέργεια για να γεμίσεις τη μπαταρία των περισσότερων σύγχρονων smartphones –εντάξει, αν όχι στο 100% σε κάποιες περιπτώσεις, σίγουρα θα φτάσεις στο 90%. Είναι αρκετά μικρός για να χωράει άνετα στην τσάντα ή ακόμα και στην τσέπη σου και θα τον βρεις σε τέσσερα χρώματα για να διαλέξεις, μαζί με καλώδιο micro-USB. Επαναφορτίζει όλες τις συσκευές που φορτίζουν μέσω micro-USB, ενώ διατηρεί τη φόρτιση για τρεις ολόκληρους μήνες.

Διάθεση Expansys, 211-1768202, www.expansys.com.gr Τιμή €41,99

THE NORTH FACE BASE CAMP HOT SHOT

Ένα ποιοτικό σακίδιο πλάτης κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητο για κάθε σου εξόρμηση (καλοκαιρινή ή χειμερινή) –και ένα σακίδιο πλάτης με την υπογραφή της The North Face, δε θα μπορούσε παρά να είναι αξιόπιστο. Το Base Camp Hot Shot είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό, αδιάβροχο υλικό που διασφαλίζει τη μέγιστη διάρκεια στο χρόνο. Διαθέτει μία κεντρική ευρύχωρη θήκη που κλείνει με φερμουάρ και στην οποία υπάρχει ειδική θέση για τη μεταφορά του φορητού σου υπολογιστή (έως 15”). Επιπλέον, στο μπροστινό μέρος θα βρεις μια ακόμη θήκη με πολλαπλές τσέπες που επιτρέπουν την καλύτερη οργάνωση του εξοπλισμού σου, ενώ στο πλάι, οι θήκες από δίχτυ θα φιλοξενήσουν τα μπουκάλια του νερού (ή των αναψυκτικών, αν προτιμάς). Οι διαστάσεις του είναι 32x51x20 εκ. και η χωρητικότητά του 30 λίτρα.

Διάθεση Z-mall, 210-6622099, www.z-mall.gr Τιμή €80

MLS DESTINATOR Talk&Drive TSP

Είτε επιλέξεις για τις διακοπές σου κάποιο απ’ τα μεγάλα ελληνικά νησιά, είτε ξεκινήσεις road trip στην ηπειρωτική Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες, η σειρά πλοηγών Talk&Drive TSP θα σου λύσει τα χέρια. Συνομίλησε με τον νέο, ευφυή και totally slim πλοηγό σου, όχι μόνο για να κατευθυνθείς στη διεύθυνση που ήδη γνωρίζεις, αλλά και στα σημεία ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Απλά πες το όνομα του εστιατορίου που επιθυμείς και το Talk&Drive TSP θα σε πλοηγήσει! Ψάχνεις φαρμακείο ή βενζινάδικο κοντά σου; Απλά πες το στον πλοηγό σου και ξέχασε μια για πάντα τα πληκτρολόγια και τις ατελείωτες λίστες.

Βλέπεις, το MLS Destinator Talk&Drive TSP ήρθε για να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στη νέα, εξαιρετικά ευέλικτη βάση αυτοκινήτου που το συνοδεύει. Η σειρά περιλαμβάνει το σύστημα MLS Destinator Talk&Drive 43TSP με LCD οθόνη αφής 4,3 ιντσών και το MLS Destinator Talk&Drive 50TSP με LCD οθόνη αφής 5 ιντσών. Και τα δύο συστήματα, διατίθενται σε έκδοση με χάρτες Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και σε έκδοση με χάρτες 42 ευρωπαϊκών χωρών, για να διαλέξεις αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου.

Διάθεση MLS, 2310-929090, www.mls.gr Τιμή από €129 (43ΤSP) / από €149 (50TSP)

MARES i3

Η παρατήρηση του βυθού με μάσκα (και αναπνευστήρα), πλατσουρίζοντας στην επιφάνεια –δηλαδή το snorkeling–, αποτελεί αγαπημένη δραστηριότητα στις ελληνικές θάλασσες. Αν, λοιπόν, είσαι fan του σπορ, τότε μια ποιοτική μάσκα δεν πρέπει να λείπει απ’ τις αποσκευές σου. Με τις φθηνές μάσκες του εμπορίου, η απόλαυση θα είναι μισή, αφού συνήθως δεν εφαρμόζουν καλά στο πρόσωπο, μπάζουν νερά και μετά από λίγες ημέρες χρήσης, το πιθανότερο είναι να σπάσουν. Αντιθέτως, μια μάσκα όπως η i3 της Mares, εγγυάται πως θα παραμείνει άνετη ακόμα κι αν την φοράς για αρκετή ώρα, ενώ παράλληλα προσφέρει πολύ μεγάλο οπτικό πεδίο που θα σε συναρπάσει.

Διάθεση Diveshop.gr, 211-9901161, www.diveshop.gr Τιμή €53,95

SKINCOM EASY

Δεν χωρά αμφιβολία πως οι ωραιότερες παραλίες της χώρας είναι αυτές που παραμένουν ακόμα και σήμερα μη «οργανωμένες» –πάντα με την προϋπόθεση πως δεν βρίσκεται εκεί μια ενοχλητική παρέα που να παίζει ρακέτες. Το θέμα είναι πως για να μπορέσεις να απολαύσεις μια άγριας ομορφιάς παραλία με τις ώρες, θα πρέπει να υπάρχει σκιά. Πράγμα σπάνιο. Η μία λύση είναι να αγοράσεις μια ομπρέλα, ωστόσο δε φημίζονται για την αντοχή τους στον αέρα και είναι λίγο δύσχρηστες στη μεταφορά. Η άλλη, ακούει στο όνομα Skincom Easy. Πρόκειται για μια τέντα παραλίας πολύ εύκολη στο στήσιμο αλλά και στη μεταφορά (η τσάντα της έχει διαστάσεις μόλις 55x8 εκατοστά). Αξίζει να σημειώσουμε πως το ειδικό πανί της Skincom Easy προσφέρει προστασία UV με δείκτη 60.

Διάθεση Telemarketing, 210-2708270, www.telemarketing.gr Τιμή €24,90

LIFEPROOF NÜÜD iPAD CASE

Όσοι θέλουν να χρησιμοποιούν το αγαπημένο τους tablet –άφοβα– στην παραλία, δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά στην πρωτότυπη θήκη LifeProof nüüd, που είναι κατασκευασμένη για iPad δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς. Αυτό που κάνει τη nüüd να ξεχωρίζει, είναι πως παρότι δεν υπάρχει κάποια προστατευτική μεμβράνη μπροστά απ’ την οθόνη, σου δίνει τη δυνατότητα να βυθίσεις το iPad σε νερό βάθους δύο μέτρων για έως και μία ώρα! Επιπλέον, η nüüd διασφαλίζει ότι το iPad σου θα είναι πλήρως προστατευμένο από τη σκόνη, καθώς και ότι δεν θα πάθει τίποτα αν το χρησιμοποιείς πάνω στο χιόνι (για τις χειμερινές σου αποδράσεις). Τέλος, με τη θήκη nüüd, το iPad μπορεί να αντέξει ακόμα και πτώσεις από τα 1,2 μέτρα.

Διάθεση Expansys, 211-1768202, www.expansys.com.gr Τιμή €123,99

SONY SMARTWATCH MN2

Εντάξει, μπορεί αυτό το έξυπνο ρολόι της Sony να μην είναι αδιάβροχο, όμως θα σε βοηθήσει να πιάνεις όσο το δυνατό λιγότερο το smartphone στα χέρια σου, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σου άδειας. Το SmartWatch σού δίνει πρακτικά πλήρη πρόσβαση στο smartphone σου από απόσταση (έως 10 μέτρα), για να μπορείς να διαβάζεις μηνύματα, να βλέπεις τον αριθμό που σε καλεί και να ελέγχεις τα emails σου και τους λογαριασμούς σου στο Facebook και το Twitter, ενώ παράλληλα σου παρέχει πρόσβαση στο player μουσικής και το ημερολόγιο –μην ξεχάσεις και τα γενέθλια των κολλητών σου. Η έγχρωμη OLED οθόνη υποστηρίζει πολλαπλή αφή και, μιας και είναι βασισμένο στο Android, είναι συμβατό με τα δημοφιλέστερα Android smartphones. Άσε που θα κερδίζεις τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση!

Διάθεση TeleUnicom, 210-6664000, www.teleunicom.gr Τιμή €99

ΘΗΚΕΣ KRUSELL SEALABOX

Κι όμως, με τη βοήθεια μιας θήκης μπορείς να κάνεις το αγαπημένο σου smartphone ανθεκτικό στο νερό. Οι θήκες SEaLABox της Krusell κυκλοφορούν σε τρεις διαστάσεις (Large, Extra Large και 3XL) για να είναι συμβατές με τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς και εφόσον τοποθετήσεις σωστά τη συσκευή σου μέσα σ’ αυτές, θα μπορείς να το βυθίσεις άφοβα σε νερό βάθους 1 μ. για έως και 30 λεπτά! Με τις θήκες SEaLABox μπορείς να μιλήσεις, να στείλεις μηνύματα και να σερφάρεις στο Internet χωρίς να ανησυχείς για την ακεραιότητα του smartphone σου στην παραλία, ενώ η ειδική της κατασκευή υπόσχεται πως θα έχεις τέλεια ποιότητα ήχου και την καλύτερη δυνατή ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάμερα της συσκευής.

Διάθεση EasyBuyWorld, 211-7504353, www.ebw.gr Τιμή €26,13

SPOT SATELLITE GPS MESSENGER

Μπορεί να είσαι fan της περιπέτειας και της δράσης, της αναρρίχησης, της ορειβασίας και της εξερεύνησης δυσπρόσιτων περιοχών γενικότερα, όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βάζεις και σε κίνδυνο τη ζωή σου. Το Spot Satellite GPS Messenger είναι μια συσκευή μικρών διαστάσεων, που σου παρέχει μια ζωτική γραμμή επικοινωνίας με φίλους και την οικογένειά σου, τη στιγμή που τη χρειάζεσαι. Πρακτικά, το Spot λειτουργεί οπουδήποτε στο κόσμο, ακόμα και στις περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας, αφού βασίζεται στη δορυφορική τεχνολογία. Για παράδειγμα με το πάτημα του πλήκτρου ΟΚ οι επαφές που έχεις προεπιλέξει θα ενημερωθούν με SMS ή email πως είσαι καλά, ενώ με το πάτημα του πλήκτρου SOS σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το Spot θα ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για την γεωγραφική σου θέση. Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε πως για να χρησιμοποιήσεις το Spot, θα πρέπει να έχεις ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία.

Διάθεση Spot, www.findmespot.eu Τιμή €159

GARDENA MICRO-DRIP SYSTEM STARTER SET

Κάθε φορά που έρχεται η ώρα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ένα απ’ τα σημαντικότερα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι το πότισμα των φυτών μας. Αντί να ψάχνεις κάθε φορά ποιος φίλος σου θα αναλάβει να διατηρήσει τα φυτά σου στη ζωή ενώ εσύ βρίσκεσαι αραχτός στην παραλία πίνοντας τον freddo cappuccino σου, μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος; Το Starter Set της Gardena περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για να εγκαταστήσεις το δικό σου σύστημα αυτόματου ποτίσματος στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου, χωρίς πολύ κόπο. Επεκτείνεται πανεύκολα χάρη στην πλήρη γκάμα αξεσουάρ και θα μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αφού προέρχεται από μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον χώρο.

Διάθεση EasyBuyWorld, 211-7504353, www.ebw.gr Τιμή €69,94

SONY XPERIA M

Η αλήθεια είναι πως στις μέρες μας, ένα smartphone δεν χρειάζεται να κοστίζει μια μικρή περιούσια για να προσφέρει στον χρήστη μια τέλεια εμπειρία. Πάρε για παράδειγμα το νέο Sony Xperia M. Κατασκευασμένο με βάση τη σχεδίαση Sony OmniBalance, αυτό το λεπτό smartphone διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro 1GHz και 1GB RAM, ενώ η οθόνη των 4 ιντσών έχει ανάλυση 480x854 pixels. Η εσωτερική μνήμη των 4GB μπορεί να επεκταθεί με κάρτες microSD χωρητικότητας έως 32GB (θα έχεις μαζί σου στο καράβι ολόκληρη τη μουσική σου βιβλιοθήκη) και η κάμερα των 5 megapixel αναλαμβάνει να απαθανατίσει τις σημαντικότερες στιγμές του καλοκαιριού. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία NFC, η κοινή χρήση και ο διαμοιρασμός περιεχομένου γίνονται κυριολεκτικά παιχνιδάκι: χωρίς πλήκτρα, καλώδια και περίπλοκες διαδικασίες.

Διάθεση TeleUnicom, 210-6664000, www.teleunicom.gr Τιμή €259

SPEEDO AQUABEAT PRO 4GB

Ποιος είπε ότι πρέπει να αποχωρίζεσαι την αγαπημένη σου μουσική όσο προπονείσαι στην πισίνα ή κάθε φορά που πλατσουρίζεις στη θάλασσα; Σίγουρα όχι η Speedo, αφού το Aquabeat Pro (ή 2.0) δεν φτιάχτηκε για να φοβάται το νερό. Κάθε άλλο... Το φορητό αυτό player μουσικής δεν θα πάθει απολύτως τίποτα ακόμα κι αν βυθιστεί μέχρι τα τρία μέτρα –πράγμα δύσκολο, μιας και η ειδική του κατασκευή, του επιτρέπει να επιπλέει. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 4GB (δηλαδή αρκετό για να χωρέσει μερικές εκατοντάδες αρχεία MP3), οθόνη LCD, εργονομικά πλήκτρα χειρισμού, αυτονομία 9 ωρών συνεχούς αναπαραγωγής και ζυγίζει μόνο 35 γραμμάρια. Συνοδεύεται, φυσικά, από ένα ζευγάρι αδιάβροχων ακουστικών, γιατί μόνο του ένα player τι να σου κάνει;

Διάθεση Katerelos, 210-5750150, www.katerelos.gr Τιμή €99

2 IN 1 3.5MM SPLITTER STAND

Με τη βοήθεια μιας ταινίας ή αρκετών επεισοδίων της αγαπημένης σου σειράς, το ταξίδι με το πλοίο, το τρένο ή το αεροπλάνο, μπορεί να κυλίσει πολύ πιο γρήγορα. Δεν είναι όμως κρίμα να έχεις ήχο μόνο εσύ, ενώ ο κολλητός σου ή το άλλο σου μισό παρακολουθεί στο «mute» προσπαθώντας να διαβάσει μικροσκοπικούς υπότιτλους; Κι επειδή η λύση του να φοράει ο καθένας από ένα ακουστικό δεν υφίσταται για αναγνώστες του i-TECH4u, καλό θα ήταν να προμηθευτείς αυτό το στιλάτο splitter ακουστικών 3,5 χιλ. που θα σου λύσει τα χέρια. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις και σαν βάση για το smartphone σου, χάρη στην ενσωματωμένη βεντούζα.

Διάθεση EasyBuyWorld, 211-7504353, www.ebw.gr Τιμή €3,50

POLAR BEAR ICE TRAY

Μια απ’ τις πιο πρωτότυπες παγοθήκες που έχουμε δει ποτέ –αν όχι η πιο πρωτότυπη. Μη σε ξεγελά το όνομά της, δεν πρόκειται να βγάλει παγάκια σε σχήμα… πολικής αρκούδας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μια παγοθήκη που λειτουργεί λίγο διαφορετικά απ’ τις συνηθισμένες: τη γεμίζεις νερό μέχρι την ειδική ένδειξη, την τοποθετείς στην κατάψυξη σφραγίζοντας το καπάκι της και όταν χρειαστείς παγάκια, βγάζεις την πολική αρκούδα και τη χτυπάς με την «πλάτη» στον πάγκο της κουζίνας. Δέκα παγάκια είναι πλέον έτοιμα για το ποτήρι σου, χωρίς να σπάσεις την παγοθήκη από τα νεύρα σου και χωρίς να γεμίσεις το πάτωμα νερά. Τόσο απλά.

Διάθεση Firebox, www.firebox.com Τιμή €15,19

ΕΤΟΝ SOLARLINK FR360

Η αλήθεια είναι πως αν επιλέξεις τη λύση του κάμπινγκ, πρέπει να είσαι εξοπλισμένος με τα αντίστοιχα gadgets. Δε μπορείς για παράδειγμα να βασίζεσαι στο smartphone ή το tablet σου για να ακούς μουσική, αφού η επαναφόρτισή τους (ακόμα και στα περισσότερα οργανωμένα κάμπινγκ) δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με το Solarlink FR360 της Eton, δεν θα έχεις τέτοια πρόβληματα. Πρόκειται για ένα ραδιόφωνο FM/AM με LED φακό, που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, μπαταρίες και ηλεκτρικό ρεύμα. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, την οποία μπορείς να φορτίσεις χειροκίνητα ακόμα και τη νύχτα, περιστρέφοντας το ενσωματωμένο δυναμό.

Διάθεση Amazon, www.amazon.co.uk Τιμή €58,50

AQUABOURNE WATERPROOF BLUETOOTH SPEAKER

Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική δίπλα στο κύμα (ή δίπλα στην πισίνα) ή ακόμα και μέσα στο ντους, ένα ανθεκτικό στο νερό ηχείο όπως το Aquabourne Waterproof Bleutooth Speaker είναι η καλύτερη επιλογή. Υποστηρίζει ασύρματη μετάδοση ήχου από οποιαδήποτε Bluetooth συσκευή, που μπορεί να βρίσκεται έως και 10 μέτρα πιο μακριά, ενώ θα διαχειριστεί ακόμα και τις τηλεφωνικές σου κλήσεις. Η μπαταρία του είναι επαναφορτιζόμενη, ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν θα επιζήσει αν το βυθίσεις ολόκληρο στο νερό.

Διάθεση Ι Want One of Those, www.iwantoneofthose.com Τιμή €62,49

ΘΗΚΕΣ KRUSELL SEALABOX

Κι όμως, με τη βοήθεια μιας θήκης μπορείς να κάνεις το αγαπημένο σου smartphone ανθεκτικό στο νερό. Οι θήκες SEaLABox της Krusell κυκλοφορούν σε τρεις διαστάσεις (Large, Extra Large και 3XL) για να είναι συμβατές με τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς και εφόσον τοποθετήσεις σωστά τη συσκευή σου μέσα σ’ αυτές, θα μπορείς να το βυθίσεις άφοβα σε νερό βάθους 1 μ. για έως και 30 λεπτά! Με τις θήκες SEaLABox μπορείς να μιλήσεις, να στείλεις μηνύματα και να σερφάρεις στο Internet χωρίς να ανησυχείς για την ακεραιότητα του smartphone σου στην παραλία, ενώ η ειδική της κατασκευή υπόσχεται πως θα έχεις τέλεια ποιότητα ήχου και την καλύτερη δυνατή ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάμερα της συσκευής.

Διάθεση EasyBuyWorld, 211-7504353, www.ebw.gr Τιμή €26,13

Keywords
summer, gadgets, summer, gadgets, mls destinator, road trip, καλοκαιρι, σημαίνει, νέα, nikon, cmos, oled, gps, ηλεκτρονική, μπλε, εταιρεία, χλμ, usb, nokia, smartphones, expansys, face, mls, destinator, road, trip, ελλαδα, πλοηγό, φαρμακεια, lcd, κυπρος, fan, easy, λύση, telemarketing, ipad, tablet, sony, facebook, twitter, player, ημερολόγιο, android, extra, ebw, messenger, sms, email, sos, system, freddo, set, xperia, pro, ram, μνήμη, nfc, mp3, υφίσταται, ice, led, ηλεκτρικος, amazon, ipad 2, αλλαγη ωρας, διακοπες ρευματος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, δεη διακοπες ρευματος, www.facebook.com, ipad 3, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, βομβα mall, αλλαγη ωρας 2013, αξεσουαρ αυτοκινητου, θηκη κινητου, ηχειο bluetooth, χιονι, cmos, ebw.gr, expansys, μνήμη, βιντεο, mls.gr, χωρες, ημερολόγιο, ηλεκτρονική, ebw, το θεμα, αξεσουαρ, θαλασσα, θεμα, κυπρου, μουσικη, νησια, ραδιοφωνο, υψος, φυτα, φωτογραφιες, χαρτες, χρωματα, ωρα, amazon, amazon.co.uk, email, face, gps, lcd, mls, mls destinator, nfc, nikon, ram, sony, telemarketing, xperia, αεροπλανο, αξιζει, απιστευτα, απλα, αρκουδα, βοηθεια, βρισκεται, γινονται, διευθυνση, δυνατοτητα, δυναμο, διχτυ, ευκολα, ειπε, υπαρχει, ενεργεια, επενδυσεις, ερχεται, εταιρεία, τεχνολογια, εξυπνο, ζωη, ηλιακη ενεργεια, υπηρεσια, υπηρεσιες, υποθεση, υφίσταται, ηχειο, θηκες, θηκη, ησυχο, ηχο, καμπινγκ, κυμα, λειπει, λύση, μαυρο, μαζι σου, μακρια, ματια, μηνυματα, μηνες, μπλε, μοντελα, μπαταριες, μπορεις, νευρα, νερο, νυχτα, παντα, οθονη, οθονη αφης, οικογενεια, ομπρελα, ονομα, πεδιο, πυξιδα, πισινα, ποιοτητα, πλοιο, πλοηγό, υπογραφη, προβληματα, ρακετες, ρευμα, ρολοι, σιγουρα, σειρα, σωμα, σουπερ, ταξιδια, τιμη, τρενο, τρια, φαρμακειο, φερμουαρ, φυσικα, φορα, χλμ, ωρες, destinator, easy, extra, ελληνικα, road, φακος, fan, freddo, χωρα, ice, led, κηπο, mall, messenger, μια ματια, www.mls.gr, μπροστα, oled, παγακια, player, road trip, pro, set, σημαίνει, σκηνη, smartphones, sms, sos, system, tablet, ταξιδι, telemarketing.gr, trip, θαλασσες, usb, υλικο, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U