i-TECH4u – Ιούλιος / Αύγουστος 2013

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Το νέο, καλοκαιρινό τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 24 Ιουλίου με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο μας τεύχος δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν τα «Summer Gadgets», με προτάσεις προϊόντων φτιαγμένων για το καλοκαίρι –και όχι μόνο.

Διάβασε επίσης ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την κάμερα HTC UltraPixel (του κορυφαίου HTC

One) να ξεχωρίζει απ’ τον ανταγωνισμό, καθώς και ποιες είναι οι 15 πιο «Κακές Συνήθειες» που έχουμε σε σχέση με την τεχνολογία και πώς να τις αντιμετωπίσεις.

Όλα αυτά μαζί παρουσιάσεις hot προϊόντων, Game Reports των σημαντικότερων video games, buzz από τον κόσμο του Facebook και του Twitter και νέες ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες που αξίζουν της προσοχής σου. Όσο για το νέο μας διαγωνισμό, από το μεσημέρι της Τετάρτης 24/07 μπορείς να διεκδικήσεις το κορυφαίο smartphone HTC One αξίας €729, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα