Sony Xperia S

15:28 4/4/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Το πρώτο smartphone της Sony είναι εδώ.

Τελικά χωρίς την Ericsson είναι καλύτερα. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς το γεγονός πως το πρώτο smartphone της Sony από τη στιγμή που εξαγόρασε το μερίδιο της Ericsson στην κοινοπραξία είναι ένα απ’ τα καλύτερα που μας έχει δώσει ποτέ η εταιρεία.

Ξεκινώντας απ’ τον μοναδικό του σχεδιασμό, το Xperia S ξεχωρίζει για την «διάφανη λωρίδα» που αγκαλιάζει την βάση του κινητού και ενσωματώνει στοιχεία της κεραίας που δεν είναι ορατά στον χρήστη. Μάλιστα η συγκεκριμένη λωρίδα φωτίζεται κάθε φορά που λαμβάνεις κλήση, μήνυμα ή ειδοποιήσεις.

Όσο για την οθόνη, πρέπει κάνεις να την δει από κοντά για να καταλάβει πόσο ευκρινής είναι. Με ανάλυση 720x1280 pixels (δηλαδή πραγματικό HD) στις 4,3 ίντσες, αυτή η Reality Display προσφέρει τη μεγαλύτερη πυκνότητα pixels μέχρι σήμερα σε φορητή συσκευή –για την ακρίβεια 342 ppi. Στο εσωτερικό του Xperia S φιλοξενείται ένας διπύρηνος επεξεργαστής 1.5GHz και 1GB μνήμης RAM, κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείς για τις επιδόσεις του. Επιπλέον, διαθέτει 32GB αποθηκευτικού χώρου για να μπορείς να βγάζεις αμέτρητες φωτογραφίες 12MP και HD βίντεο 1080p. Το πανέμορφο Xperia S κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο χρώμα για να διαλέξεις, ενώ η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich θα είναι έτοιμη σύμφωνα με τη Sony εντός του δευτέρου τριμήνου του έτους.

 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ο αριθμός των megapixels μιας κάμερας από μόνος του δεν λέει πολλά, γι’ αυτό η Sony εξόπλισε την 12MP κάμερα του Xperia S με αισθητήρα Exmor R for mobile, που εγγυάται τέλεια αποτελέσματα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Fastest Capture, η κάμερα είναι έτοιμη για λήψεις μέσα σε μόλις ενάμισι δευτερόλεπτο απ’ την κατάσταση αναμονής. Όσο για τα HD βίντεο ανάλυσης 1080p, δείχνουν κρυστάλλινα.

 

XPERIA SMARTTAGS

Με την βοήθεια των SmartTags, η Sony γίνεται η πρώτη εταιρεία που κάνει την τεχνολογία NFC πραγματικά χρήσιμη. Τοποθέτησε τα SmartTags στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο ή οπουδήποτε αλλού θέλεις και ρύθμισέ τα να εκτελούν συγκεκριμένες εντολές με ένα άγγιγμα του Xperia S. Για παράδειγμα αγγίζοντας το SmartTag δίπλα απ’ το κρεβάτι σου θα μπορούσες να βάζεις αυτόματα το Xperia S στο αθόρυβο και να ενεργοποιείς το ξυπνητήρι.

 

Διάθεση Sony Mobile, 801-11-810810, www.sonymobile.com Τιμή €599

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οθόνη 4,3” capacitive αφής, 720x1280 pixelsΚάμερα 12MP / 1,3MP στην πρόσοψηΒίντεο 1080p @ 30fpsΜνήμη 32GBΣυνδεσιμότητα Wi-Fi, HSDPA, Bluetooth 2.1, A-GPS, NFC, HDMIΔιαστάσεις 128x64x10,6 χιλ.Βάρος 144 γρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U