Sly Cooper: Thieves in Time – Game Report

09:41 5/5/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Ο κλέψας του κλέψαντος.

Ακόμα και οι κλέφτες κάποια στιγμή νιώθουν την ανάγκη να αποσυρθούν και να ξεκουραστούν. Το ίδιο αποφασίζει να κάνει και ο Sly, και έτσι μαζί με την αγαπημένη του Carmelita Fox μετακομίζει κάπου στο Παρίσι για να απολαύσει την αμύθητη περιουσία του. Θα ήθελε… Πριν καλά-καλά προλάβει να τη χαρεί έστω και λίγο, ανακαλύπτει ότι το πολύτιμο βιβλίο του με τα μυστικά των προγόνων του έχει αρχίσει να χάνει το περιεχόμενό του. Μαζί με τους φίλους του Murray

και Bentley ανακαλύπτει ότι ο ένοχος πρέπει να βρίσκεται σε κάποια άλλη χρονική περίοδο και έτσι ξεκινά η περιπέτειά του στο χρόνο.

Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου θα βρεθείς σε πέντε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Κάθε μία από αυτές διαδραματίζεται σε ένα αρκετά μεγάλο χώρο, στον οποίο υπάρχουν αποστολές και για τους τρεις χαρακτήρες. Επίσης κατά την περιπλάνησή σου θα συναντήσεις και κάποιους από τους προγόνους του Sly, τους οποίους μπορείς επίσης να χειριστείς. Οι τοποθεσίες του παιχνιδιού είναι γεμάτες εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσεις και εχθρούς που πρέπει να εξολοθρεύσεις σε ένα κλασικό platform περιβάλλον. Αν δεν θες να εμπλακείς σε μάχες με τους διάφορους εχθρούς που τριγυρνάνε στα επίπεδα του παιχνιδιού, μπορείς να επιχειρήσεις μια πιο αθόρυβη προσέγγιση για να τους κλέψεις τους θησαυρούς τους.

Με τους θησαυρούς και τα νομίσματα που… μαζεύεις μπορείς να αναβαθμίσεις τις δυνατότητες των διαφόρων χαρακτήρων και έτσι να κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα για σένα. Την εμφάνισή τους κάνουν και διάφορα mini games, όπως αυτά στα οποία ο Bentley προσπαθεί να «χακάρει» διάφορα συστήματα ασφαλείας, ενώ κάποιες αποστολές απαιτούν από το Sly να περάσει ένα μεγάλο επίπεδο puzzle μόνο με τη χρήση platforming στοιχείων όπως αλμάτων.

ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ

Το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού είναι αρκετά χαμηλό, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς το παιχνίδι προορίζεται για καθαρή διασκέδαση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε παίκτες κάθε ηλικίας να απολαύσουν το παιχνίδι, χωρίς να εκνευριστούν σε διάφορα δύσκολα σημεία. Βέβαια ίσως θα μπορούσε να είχε προσεχθεί λίγο παραπάνω η αντίδραση των εχθρών στην παρουσία των χαρακτήρων μας, καθώς πολλές φορές πρέπει να βρεθείς ακριβώς μπροστά τους για να σε αντιληφθούν.

Ο τεχνικός τομέας κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα με όμορφα καρτουνίστικα γραφικά, τοπία που αλλάζουν ανάλογα με την εποχή, ενώ την παράσταση κλέβει η μεταγλώττιση που έχει γίνει στο παιχνίδι με γνωστούς ηθοποιούς να χαρίζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα