Optimus 4Χ HD: το τετραπύρηνο smartphone της LG

Η νέα «ναυαρχίδα» της σειράς Optimus είναι πλέον γεγονός.

Το smartphone που ήμασταν βέβαιοι ότι θα κάνει την εμφάνισή του στη νέα σειρά Optimus της LG είναι πια γεγονός και ονομάζεται Optimus 4X HD. Όπως προδίδει το όνομά του, στην καρδιά του βρίσκεται ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Tegra 3 της NVIDIA χρονισμένος στα 1.5GHz,

ενώ η HD IPS οθόνη των 4,7 ιντσών έχει ανάλυση 720x1280 pixels.

Το LG Optimus 4X HD τρέχει Android Ice Cream Sandwich και διαθέτει επίσης 1GB RAM, 16GB εσωτερική μνήμη και παρά το λεπτό προφίλ των 8,9 χιλιοστών, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2150mAh. Το τελευταίο, σε συνδυασμό με τον πέμπτο (έξτρα) πυρήνα χαμηλής κατανάλωσης του Tegra 3, που αναλαμβάνει την εκτέλεση λιγότερο απαιτητικών εργασιών (όπως για παράδειγμα την αναπαραγωγή μουσικής) κάνει την LG να υπόσχεται ικανοποιητική αυτονομία.

Τέλος, η 8MP κάμερα της πίσω πλευράς διαθέτει αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού και συνοδεύεται από μια δεύτερη 1,3MP στην πρόσοψη για κλήσεις βίντεο. Το LG Optimus 4X HD θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά εντός του δευτέρου τριμήνου του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα