LG Optimus 3D Max: ο διάδοχος του Optimus 3D

Οι ανακοινώσεις συσκευών πριν το Mobile World Congress δεν έχουν τέλος…

Στην ανακοίνωση ακόμα μιας νέας συσκευής προχώρησε η LG: το Optimus 3D Cube αποτελεί τον διάδοχο του περσινού Optimus 3D και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο στην αγορά της Κορέας και στον υπόλοιπο κόσμο λίγο αργότερα με το όνομα Optimus 3D Max.

Δυστυχώς

βέβαια, δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για 3D οθόνη υψηλής ανάλυσης: το Optimus 3D Max διαθέτει μια 3D οθόνη 4,3 ιντσών με την ίδια WVGA ανάλυση (480x800 pixels), προστατευμένη ωστόσο με δεύτερης γενιάς Corning Gorilla Glass. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, το 3D Max έρχεται εφοδιασμένο με διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, 8GB εσωτερικής μνήμης και δύο κάμερες 5MP στην πίσω πλευρά για λήψη 3D φωτογραφιών και βίντεο. Είναι μάλιστα το πρώτο smartphone που προσφέρει δυνατότητα επεξεργασίας των 3D λήψεών σου (φωτογραφίες και βίντεο) στην ίδια τη συσκευή.

Το θετικό είναι πως το πάχος του μειώθηκε στα 9,6 χιλιοστά και μπορεί να κυκλοφορήσει αρχικά με Android Gingerbread, όμως η LG υποσχέθηκε ότι η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich θα είναι διαθέσιμη σε σύντομο χρονικό διάστημα απ’ το λανσάρισμά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα