Moto 360: το έξυπνο και απίστευτα στιλάτο ρολόι της Motorola

Βασισμένο στην πλατφόρμα Android Wear.

Η πρώτη λέξη που μας ήρθε στο μυαλό όταν αντικρίσαμε τις εικόνες του Motorola Moto 360 ήταν: «επιτέλους». Επιτέλους, μια εταιρεία κατάφερε να σχεδιάσει ένα κομψό, στιλάτο και ελκυστικό έξυπνο ρολόι, που δεν μοιάζει βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας των ‘80s.

Αυτό που κάνει το Moto 360 να διαφέρει

σε σύγκριση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα, είναι το γεγονός πως η εταιρεία επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια κυκλική οθόνη, που του επιτρέπει να μοιάζει περισσότερο με κανονικό ρολόι. Όσοι έχουν καλή μνήμη, θα θυμούνται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Motorola χρησιμοποιεί κυκλική οθόνη σε συσκευή της… To 2008, η εταιρεία είχε ανακοινώσει το premium κινητό τηλέφωνο Motorola Aura, με κυκλική οθόνη, σούπερ ποιότητα κατασκευής και ασύλληπτη για feature συσκευή τιμή. Στην Ελλάδα το Aura είχε λανσαριστεί το 2009 στα €1.300 περίπου.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, βέβαια, το Moto 360 θα είναι πολύ πιο προσιτό όταν λανσαριστεί διεθνώς το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως ακριβώς και το G Watch της LG, το Moto 360 βασίζεται στο Android Wear για εύκολη πρόσβαση σε ειδοποιήσεις και πληροφορίες χάρη στην ενσωμάτωση του Google Now, ενώ με μια περιστροφή του καρπού σου θα μπορείς να δεις ποιος σου τηλεφωνεί ή σου στέλνει email.

Η εταιρεία, δυστυχώς, δεν αποκάλυψε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του Moto 360, παρά μόνο το ότι θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικά στιλ και με επιλογή για δερμάτινα λουράκια ή μπρασελέ. Προς το παρόν, ρίξε μια ματιά στο promo βίντεο που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα