Νέα οθόνη Philips Miracast 23-ιντσών για ασύρματο streaming

Full HD περιεχόμενο απευθείας από το smartphone σου.

Δελτίο Τύπου

Όταν κάτι αξίζει να το δεις, αξίζει και να το μοιραστείς – ειδικά σε μία οθόνη με τόσο εντυπωσιακή απόδοση όσο αυτή. Η MMD, η κορυφαία εταιρία οθονών υψηλής τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Η/Υ Philips, παρουσιάζει την ολοκαίνουργια οθόνη Philips Miracast 23-ιντσών με συνδεσιμότητα βασισμένη στο πρότυπο Miracast, για streaming mobile περιεχομένου ασύρματα από

Android συσκευές και συναρπαστική εμπειρία πολυμέσων με ζωντανά χρώματα, εκπληκτική ανάλυση και ποιότητα Full HD.

Από την φορητή στη μεγάλη οθόνη – ψυχαγωγία Miracast

Στις μέρες μας είναι απόλυτα φυσικό οι χρήστες φορητών συσκευών να θέλουν να μοιραστούν με φίλους και οικογένεια περιεχόμενο από τα smartphones και τα tablets τους, αναπαράγοντας βίντεο και φωτογραφίες στο σπίτι. Με την υποστήριξη του πρότυπου Miracast, η οθόνη Philips Miracast 23-ιντσών μπορεί να κατοπτρίσει περιεχόμενο από άλλη πιστοποιημένη με Miracast συσκευή Android για να μπορούν να μοιραστούν οι χρήστες σε πραγματικό χρόνο μια εμπειρία πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας. Η τεχνολογία Miracast ενεργοποιείται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στη βάση της οθόνης. Ουσιαστικά μοιάζει με το HDMI χωρίς την καλωδίωση: δεν υπάρχει καμία ανάγκη για υποδοχές και ακαταστασία καλωδίων. Με την ενεργοποίηση του Miracast στην οθόνη και τον εντοπισμό της συμβατής συσκευής, τα πάντα – από την επιφάνεια εργασίας μέχρι τις εφαρμογές και τα βίντεο - αναπαράγονται στην μεγαλύτερη οθόνη σε εκθαμβωτική ποιότητα HD.

Όσο για τους χρήστες συσκευών μη συμβατών με την τεχνολογία Miracast, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας: η οθόνη Philips υποστηρίζει το πρότυπο MHL που επιτρέπει τη σύνδεση φορητών συσκευών μέσω ενός προαιρετικού καλωδίου MHL για την προβολή HD video με πλήρως ψηφιακό ήχο.

Απόδοση εικόνας που αξίζει να τη μοιραστείς

Η οθόνη Philips Miracast διαθέτει λεπτό σχεδιασμό και προσφέρει στον θεατή εμπειρία που αξίζει πραγματικά να τη μοιραστεί. Η τεχνολογία IPS LED προσφέρει άριστη εικόνα και ακρίβεια χρωμάτων με ιδιαίτερα μεγάλη γωνία θέασης για να μπορούν να την απολαύσουν μαζί φίλοι και οικογένεια. Η τεχνολογία IPS αποδίδει καθαρές εικόνες με ζωντανά χρώματα, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ποιότητα για εμπειρία προβολής HD. Η οθόνη Miracast είναι επίσης εξοπλισμένη με έξυπνα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση σε κάθε περίσταση.

Για παράδειγμα το SmartImage αναλύει το περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη και προσαρμόζει ανάλογα την αντίθεση και τα χρώματα. Το SmartKolor βελτιώνει το εύρος των χρωμάτων στην οθόνη και το SmartContrast προσφέρει πλούσιες λεπτομέρειες για καθηλωτική εμπειρία προβολής.

Η νέα οθόνη Philips Miracast 239C4QHWAB είναι διαθέσιμη στα καταστήματα με προτεινόμενη τιμή λιανικής €299.

Τεχνικές προδιαγραφές – Οθόνη Philips 239C4QHWAB Miracast

Οθόνη LCD, Μέγεθος

IPS LCD, 23 ίντσες

Τύπος Οπίσθιου Φωτισμού

W-LED

Βέλτιστη Ανάλυση

1920 x 1080 @ 60 Hz

Γωνία Προβολής

178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10

Φωτεινότητα

250 cd/m²

Χρώματα Οθόνης

16.7 M

Συνδεσιμότητα

Είσοδος σήματος: MHL-HDMI (ψηφιακό, HDCP), VGA (Αναλογικό)Είσοδος συγχρονισμού: Ξεχωριστός συγχρονισμός, Συγχρονισμός πράσινουΉχος (Είσοδος/Έξοδος): HDMI έξοδος ήχου

Βάση

Κλίση: -3/+15 μοίρες

Βιωσιμότητα

Περιβάλλοντος & Ενέργειας: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS, Χωρίς υδράργυρο, Χωρίς Μόλυβδο

Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %

Συμμόρφωση & Πρότυπα

BSMI, Σήμανση CE, FCC Κλάση B., GOST, SASO, SEMKO,TUV/ISO9241-307,

WEEE, UL/cUL

Keywords
Τυχαία Θέματα