Magic the Gathering THEROS: νέο epxansion διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

Stand among heroes!

Δελτίο Τύπου

Η Wizards of the Coast ανακοίνωσε σε ειδική εκδήλωση στο Kaissa Cafe, την κυκλοφορία του THEROS, του πρώτου από τα σετ του THEROS Block. Το THEROS είναι το 62ο expansion του Magic: The Gathering. Μέσα

στο 2013 θα ακολουθήσουν άλλα δύο: το "Born of the Gods" και το "Journey into Nyx".

Το THEROS αντλεί τη θεματολογία του από την αρχαία Ελλάδα, τόσο σχεδιαστικά όσο και ονοματολογικά. Είναι το πρώτο set που λαμβάνει χώρα θεματικά στο επίπεδο του THEROS. Η ατμόσφαιρα και o τόνος είναι αυτά των αρχαίων ελληνικών μύθων: περιπέτεια, άθλοι, επιτεύγματα, ταξίδια ηρώων.

Το THEROS διατίθεται σε Booster Packs, Intro Packs και Fat Packs. Επιπλέον, θα υπάρξουν Event Decks τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 18 Οκτωβρίου 2013.

Οι παίκτες μπορούν εύκολα να βρουν τα πιο κοντινά καταστήματα του δικτύου Wizards Play Network, που πωλούν προϊόντα Magic και διοργανώνουν σχετικά events. Αρκεί να επισκεφθούν το store and event locator στο website Magic: The Gathering, στο link: http://locator.wizards.com

Σχετικά με το Magic™

Το Magic: The Gathering® είναι το πρώτο και πιο δημοφιλές παιχνίδι ανταλλαγής καρτών, με 12 εκατομμύρια παίκτες αλλά και οπαδούς σε όλον τον κόσμο. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο των Planeswalkers, των ισχυρών μάγων που μάχονται εναντίον άλλων για δόξα, γνώση και κατακτήσεις.
Τα όπλα τους περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, ξόρκια, πλάσματα και χειροποίητα αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν από έναν τεράστιο και μοναδικό κόσμο φαντασίας. Με πάνω από 12.000 διαφορετικές κάρτες, το Magic προσφέρει ασυναγώνιστο game play, με πολλά επίπεδα επιλογής και προσαρμογής για τους παίκτες του.

Το Magic χαρίζει στους φίλους τους πολλές ευκαιρίες για παιχνίδι. Μια από αυτές είναι και η δημοφιλής σειρά Friday Night Magic, όπου οι παίκτες μπορούν να κάνουν νέους φίλους και να κερδίσουν promo cards στα κατά τόπους ειδικά καταστήματα επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Πέρα από το κλασικό παιχνίδι «χάρτινων» καρτών, η σειρά έχει επεκταθεί και σε ψηφιακές πλατφόρμες. Χάρη σε ένα εύκολο tutorial, το Magic 2014 - Duels of the Planeswalkers είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσουν το Magic: The Gathering, όσοι δεν το ξέρουν.

Παίζεται σε Xbox, PlayStation, PC, iPad ή σε ταμπλέτες Android. Μόλις οι παίκτες έχουν εντρυφήσει στη στρατηγική του παιχνιδιού, παίζοντας με τον υπολογιστή, θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και τους φίλους τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα