Made in Greece – Electronet

Προϊόντα τεχνολογίας για όλους.

THE STORY SO FAR

Το 1996, μια ομάδα δυναμικών και επιτυχημένων επιχειρηματιών, στο χώρο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο αγοραστικό σχήμα. Βαθμιαία όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προσέγγισαν την Electronet, οπότε αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε ανώνυμη εταιρεία. Σήμερα, η Electronet

έχει ένα επιτυχημένο δίκτυο 74 καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται.

Η Electronet, το μεγάλο ελληνικό δίκτυο καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, διαθέτει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών συσκευών και μικροσυσκευών, καθώς και προϊόντα πληροφορικής, ψηφιακής τεχνολογίας και τηλεφωνίας. Η Electronet έχει πετύχει να είναι μία μεγάλη και υγιής επιχείρηση στο χώρο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην ελληνική αγορά. Tα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, κατατάσσουν την Electronet ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στη χώρα μας.

Στόχος της εταιρείας είναι να απαντά στις ανάγκες των πελατών της, παρακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες και παρέχοντας τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η Electronet ξεχωρίζει πάνω απ’ όλα γιατί παρέχει άψογες υπηρεσίες σε ένα ζεστό, εξυπηρετικό, φιλικό κλίμα και γιατί, πάνω απ’ όλα, αυτό που προσφέρει σε κάθε πελάτη της είναι μια σχέση εμπιστοσύνης.

Τα προϊόντα της Electronet διατίθενται και μέσω online καταστήματος, στο: www.electronet.gr. Διατίθενται επίσης μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών, στο 801-700-7171 με αστική χρέωση.

TO KNOW US BETTER

Σεβδαλή Τριάδα | Marketing & Communication Manager

Με 17 ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική αγορά, ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζει η Electronet στην Ελλάδα του σήμερα;

Η κρίση βρήκε την Electronet θωρακισμένη. Η εταιρεία μας έκανε πάντα προσεκτικές κινήσεις, ακόμα και την περίοδο της φαινομενικής ευμάρειας της χώρας μας. Σε μία περίοδο όπου ο ανταγωνισμός οξύνεται και η τιμή είναι το βασικό κριτήριο επιλογής, η πρόκληση που αντιμετωπίζει η Electronet είναι η ειλικρινής δέσμευση της προς τον καταναλωτή. Η δέσμευση αυτή είναι διαρκής, συνεπής και στηρίζεται στην επικοινωνία με ξεκάθαρους όρους, στις πραγματικές προσφορές σε επώνυμα προϊόντα, στην ποικιλία και στην εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση. Άλλωστε ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους καταναλωτές, που μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας προτεραιότητα στις πραγματικές τους ανάγκες αλλά και επιθυμίες.

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια στροφή των Ελλήνων καταναλωτών στα ελληνικά προϊόντα αλλά και στις αμιγώς ελληνικές εταιρείες. Στην περίπτωση της Electronet επιβεβαιώνεται ο κανόνας;

Είμαστε μία ελληνική εταιρεία με 74 καταστήματα σε όλη τη χώρα, η οποία προσπαθεί να αντέξει τις πιέσεις του ανταγωνισμού των δύο μεγάλων εταιριών του κλάδου μας οι οποίες είναι πολυεθνικών συμφερόντων. Σίγουρα στον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι εμπορευόμαστε ελληνικά προϊόντα, όμως είμαστε μία ελληνική εταιρεία όπου κάθε επιχειρηματίας έχει προσωπική σχέση με τον πελάτη του. Η Electronet έχει στόχο με όλους τους θεμιτούς τρόπους και φυσικά με τη στήριξη των καταναλωτών της, να υπερασπιστεί και να διατηρήσει την ελληνική της ταυτότητα.

Ποιο είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της Electronet έναντι του ανταγωνισμού;

Η εταιρεία μας είναι ένας συνεταιρισμός ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες διατηρούν κατάστημα πολλά χρόνια πριν τη γέννηση της Electronet. Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι των καταστημάτων της Electronet έχουν δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους των περιοχών τους και ιδιαίτερα στην περιφέρεια, στην οποία έχουμε μία σημαντική δυναμική. Η προσωπική σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές μας είναι αυτό που μας ενδιαφέρει και προάγουμε σε κάθε μας επικοινωνία. Η Electronet, πιστή και συνεπής στη βασική της υπόσχεση «σχέση εμπιστοσύνης» έρχεται να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή.

Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον;

Θέλουμε να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον, όμως αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καταναλωτής σήμερα και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του. Παρά τις αντιξοότητες παραμένουμε μία ανθρωποκεντρική εταιρεία και πιστεύουμε πως θα ανταποκριθούμε με επιτυχία στις δυσκολίες. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προασπίζουμε το συμφέρον του καταναλωτή με τις καλύτερες προτάσεις, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ανάπτυξη των καταστημάτων μας. Βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που εμπιστεύονται το Internet για τις αγορές τους μέσω του e-shop μας www.electronet.gr, με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιπλέον η εταιρεία μας στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού, έχει επεκτείνει την επικοινωνία της στα social media, με βασικό όχημα τη σελίδα μας www.facebook.com/ElectronetOfficial. Με αυτόν τον τρόπο μας δίνεται η δυνατότητα διαδραστικά να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των ανθρώπων και να έχουμε άμεση επικοινωνία μαζί τους. Το 2013 ξεκινήσαμε με νέα μοντέρνα και ανατρεπτική ματιά σε όλη την επικοινωνία μας, τόσο στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μας, όσο και στην έντυπη επικοινωνία σε καταχωρήσεις, φυλλάδιο προσφορών καθώς και στο branding των καταστημάτων μας, με την επιμέλεια της διαφημιστικής μας εταιρείας Fame.

Spotlight

Προϊόντα για όλους

Στα καταστήματα της Electronet μπορείς να προμηθευτείς ηλεκτρονικούς υπολογιστές επιτραπέζιους και φορητούς, αξεσουάρ, περιφερειακά, πολυμηχανήματα, αναλώσιμα, είδη γραφείου και ηλεκτρονικές μικροσυσκευές καθώς και μεγάλη σειρά κινητών τηλεφώνων.

Θα βρεις επίσης μια πλήρη γκάμα ελεύθερων και εντοιχιζόμενων λευκών οικιακών συσκευών, όπως κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, κλιματιστικά, απορροφητήρες, καθώς και μαύρων οικιακών συσκευών, όπως τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, ηχοσυστήματα, home cinema, dvd players.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία μικροσυσκευών, όπως: καφετιέρες και άλλες συσκευές για την κουζίνα, ηλεκτρικές σκούπες, συσκευές προσωπικές φροντίδας και υγείας, συσκευές θέρμανσης και ψύξης όπως ανεμιστήρες και καλοριφέρ, καθώς και πολλά άλλα είδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα