Machima MIDI: μουσικό όργανο-μπουφάν

Αναζητά χρηματοδότηση μέσω Kickstarter.

Υπό κανονικές συνθήκες, είμαστε ευχαριστημένοι όταν ένα μπουφάν μας κρατάει ζεστούς και στεγνούς. Προφανώς αυτό δεν είναι αρκετό για την Machina, μια εταιρεία από την Santa Monica που ειδικεύεται στη δημιουργία... τεχνολογικών ενδυμάτων. Το MIDI Controller Jacket MJ v.10 για παράδειγμα που αναζητά αυτή τη στιγμή χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter, επιτρέπει

σε όποιον το φορέσει να δημιουργήσει μουσική αλλά και να ελέγξει την αναπαραγωγή της με κινήσεις του σώματός του –και την βοήθεια φυσικά μιας ειδικής εφαρμογής.

Για να πετύχει το παραπάνω χρησιμοποιεί μια σειρά από αισθητήρες, ενώ έρχεται μαζί με ένα joystick που μπορεί να ρυθμιστεί ούτως ώστε να ελέγχει ό,τι θέλεις. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα προϊόν ιδανικό DJs, αρκεί φυσικά να παίζουν σε ανοιχτούς χώρους με χαμηλές θερμοκρασίες. Στόχος της εταιρείας είναι να εξασφαλίσει $74.500 για την κατασκευή του. Τη στιγμή βέβαια που γράφονταν αυτές οι γραμμές και με περίπου τρεις ημέρες να έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του project, το Machina MIDI έχει συγκεντρώσει κάτι παραπάνω από $40.000. Συνεπώς, θα πρέπει να γίνει κάποιο θαύμα για να πετύχει τον στόχο του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να δεις τη σελίδα του προϊόντος στο Kickstarter.

Keywords
Τυχαία Θέματα