Το νέο Broken Sword αναζητά χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter

Και σαν fans των point & click adventures, ελπίζουμε να πιάσει τον στόχο του.

Ο σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών και συνιδρυτής της Revolution Software Charles Cecil ετοιμάζει ένα νέο κεφάλαιο στη θρυλική σειρά των Broken Sword και χρειάζεται τη βοήθεια των fans του παιχνιδιού –και των video games

γενικότερα. Μάλιστα στη σελίδα του Broken Sword: The Serpent’s Curse στο Kickstarter, αναφέρεται πως ο Charles Cecil κατάφερε να ενώσει και πάλι την αρχική ομάδα της Revolution Software (ή έστω τα περισσότερα μέλη της), γεγονός που εγγυάται την ποιότητα του παιχνιδιού.

Το The Serpent’s Curse επιστρέφει στις δισδιάστατες ρίζες των Broken Sword και η εταιρεία υπόσχεται μαγευτικά 2D περιβάλλοντα, σχεδιασμένα απ’ τους καλύτερους 2D artists. Επιπλέον, τα μοντέλα των χαρακτήρων δημιουργήθηκαν σε 3D και στη συνέχεια αποθηκεύτηκαν σε δισδιάστατα frames, για ένα εντυπωσιακό full HD οπτικό αποτέλεσμα.

Παρότι αρκετοί τίτλοι της Revolution έγιναν μεγάλες επιτυχίες, η εταιρεία υποστηρίζει πως λόγω του παραδοσιακού μοντέλου έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών δεν κατάφερε να έχει τα αντίστοιχα οφέλη, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να καταφύγει στην χρηματοδότηση μέσω Kickstarter. Το θετικό είναι πως αν είσαι fan των Broken Sword, μπορείς με μόλις $15 να αγοράσεις το παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2013 σε μορφή download. Ευχόμαστε λοιπόν η Revolution Software να καταφέρει να πιάσει τον στόχο των $400.000 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, για να έχουμε στα χέρια μας ένα ακόμα κορυφαίο adventure.

Keywords
Τυχαία Θέματα