Kingdom Hearts HD 1.5 Remix – Game Report

Επιστροφή μετά από έντεκα χρόνια.

Το Kingdom Hearts κυκλοφόρησε πριν από έντεκα χρόνια στο PlayStation 2 και αγαπήθηκε αμέσως από τους fans των RPG. Συμπεριλάμβανε ήρωες τις Disney καθώς και εμφανίσεις χαρακτήρων της σειράς Final Fantasy. Τα στοιχεία που το χαρακτήριζαν ήταν το μείγμα role-playing και action στοιχείων και τα πολλά καλοφτιαγμένα cut-scenes. Έντεκα χρόνια μετά έρχεται η HD 1.5 Remix έκδοση του

παιχνιδιού, στο PlayStation 3 αυτή τη φορά, η οποία ξυπνά αναμνήσεις σε όσους έχουν εμπειρίες από τη σειρά αλλά και προσπαθεί να τη γνωρίσει σε όσους δεν έχουν.

ΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ

Στο πακέτο του Kingdom Hearts HD 1.5 Remix συμπεριλαμβάνονται τρία ξεχωριστά πράγματα. Πρώτον, μια remastered έκδοση του Kingdom Hearts Final Mix, το οποίο είναι μια έκδοση του παιχνιδιού με επιπλέον περιεχόμενο και cut-scenes που κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία. Δεύτερον ένα HD remake του sequel Kingdom Hearts Re:Chain of Memories. Τέλος, περιλαμβάνει HD cinematic story βίντεο από το Kingdom Hearts 358/2 Days που κυκλοφόρησε στο Nintendo DS.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗ

Αυτό που θα προσέξεις αμέσως, αν έχεις παίξει τον πρωτότυπο τίτλο, είναι η μεγάλη διαφορά στα γραφικά. Τo Kingdom Hearts δείχνει πιο όμορφο από ποτέ με καλύτερα περιβάλλοντα, χαρακτήρες και animation. Το μόνο αρνητικό που έχει μείνει από το αρχικό παιχνίδι είναι η κάμερα και οι περίεργες εναλλαγές της, που μπορεί να σε μπερδέψουν πολύ εύκολα. Από την άλλη, τα στοιχεία που το έκαναν τόσο αγαπητό έχουν μείνει ίδια και απαράλλαχτα. Θα περιπλανηθείς στον κόσμο του παιχνιδιού και στην περιπλάνησή σου αυτή θα συναντήσεις αρκετά τμήματα που απαιτούν platforming ικανότητες.

Αρκετές φορές μπορεί να τα βρεις σκούρα σε αυτά τα σημεία καθώς οι μηχανισμοί του παιχνιδιού αλλά και η κάμερα δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα. Οι χαρακτήρες που θα συναντήσεις είναι αυτοί που υπήρχαν και στο αρχικό παιχνίδι. Σχετικά νωρίς θα μπουν στην ομάδα σου ο Donald και ο Goofy, ενώ θα συναντήσεις κι άλλους χαρακτήρες της Disney αλλά και μερικούς από τη σειρά Final Fantasy. Οι μάχες διεξάγονται σε πραγματικό χρόνο, ενώ επιστρέφουν και οι εναέριες μάχες με τη χρήση των Gummi Ships.

Keywords
Τυχαία Θέματα