LG G2: τα πλαϊνά πλήκτρα είναι πλέον παρελθόν

Απόλυτος έλεγχος με το «Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο».

Δελτίο Τύπου

Το LG G2, η νέα ναυαρχίδα της LG, η οποία λανσάρεται επίσημα στην ελληνική αγορά στις 17 Οκτωβρίου, θέτει νέα standards στο design των smartphones, ενισχύοντας παράλληλα την εμπειρία του χρήστη.

Με κεντρικό άξονα την αυθόρμητη ανθρώπινη συμπεριφορά που

η LG μελέτησε σε βάθος, το LG G2 αλλάζει τα δεδομένα στο σχεδιασμό των smartphones, αποτελώντας το πρώτο ‘έξυπνο’ τηλέφωνο που καταργεί τα πλαϊνά πλήκτρα. Έχοντας διαπιστώσει πως η πρόσβαση στα πλαϊνά πλήκτρα γίνεται όλο και πιο δύσκολη καθώς οι συσκευές μεγαλώνουν, η LG τα υποκαθιστά, εισάγοντας πρώτη το λεγόμενο Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο (Rear Key).

Το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο έχει ήδη κερδίσει της εντυπώσεις διεθνώς για μια σειρά από σημαντικούς λόγους:

Αν τα πλήκτρα βρίσκονταν στο πλαϊνό μέρος της συσκευής, ο χρήστης θα έπρεπε να καταβάλει σημαντική προσπάθεια για να τα εντοπίσει και να τα χρησιμοποιήσει σωστά, επιδιδόμενος σε ‘γυμναστικές ασκήσεις δαχτύλων’.Ακριβώς επειδή καταργήθηκαν τα πλαϊνά πλήκτρα, οι κατασκευαστές της LG κατάφεραν να τοποθετήσουν σε πλαίσιο οθόνης 4,7 ιντσών (συμβατικών μοντέλων) μια Full HD οθόνη 5,2 ιντσών καταργώντας τα περιττά πλαίσια.Ο χρήστης απολαμβάνει μεγαλύτερο έλεγχο, καθώς εκεί τοποθετεί αυθόρμητα το δείκτη του χεριού του όταν κρατά το τηλέφωνο. Έτσι, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος πτώσης.Πατώντας παρατεταμένα τα πίσω πλήκτρα έντασης, ο χρήστης μπορεί ενεργοποιήσει το QuickMemo™ και τη φωτογραφική μηχανή ώστε να κρατήσει σημειώσεις ή να φωτογραφήσει άνετα και γρήγορα. Επίσης, με το έξυπνο πίσω πλήκτρο και τη συντόμευση της φωτογραφικής μηχανής, τα “self – portraits” γίνονται πλέον πιο εύκολα και διασκεδαστικά. Και όλα αυτά χωρίς να ανησυχεί για την πιθανότητα εξάντλησης της μπαταρίας, καθώς το LG G2 διαθέτει μια πολύ ‘γενναιόδωρη’ 3.000 mAh μπαταρία η οποία μπορεί να του χαρίσει μια εμπειρία χρήσης μακράς διαρκείας.
Keywords
Τυχαία Θέματα