HTC One Max: το πρώτο phablet της HTC

Με τεράστια οθόνη 5,9 ιντσών και σαρωτή αποτυπωμάτων.

Μετά από διαρροές αρκετών εβδομάδων, ήρθε η ώρα για την HTC να παρουσιάσει επίσημα το πρώτο της phablet, που μπορείς από εδώ και στο εξής να αποκαλείς HTC One Max. Η νέα συσκευή της εταιρείας ακολουθεί τις γραμμές σχεδιασμού του (πανέμορφου) HTC One, κάτι που μεταφράζεται σε μεταλλικό σώμα με κομψό τελικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν ωστόσο μερικές

διαφορές: το καπάκι στην πίσω πλευρά μπορεί να αφαιρεθεί (όχι όμως και η μπαταρία), για να επεκτείνεις τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μέσω καρτών microSD, ενώ κάτω από την 4MP κάμερα Ultrapixel, φιλοξενείται ένας σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων –στα χνάρια του Touch ID της Apple. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας λειτουργεί και ως σύστημα γρήγορης εκκίνησης εφαρμογών, ανάλογα με το δάχτυλο που χρησιμοποιείς. Έξυπνο.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το HTC One Max βασίζεται στο SoC Snapdragon 600 (και δυστυχώς όχι το 800) της Qualcomm, που συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5,9 ίντσες και ανάλυση 1080x1920 pixels και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.300mAh. Οι διαστάσεις του είναι 164,5x82,5x10,3 χιλιοστά και ζυγίζει 219 γραμμάρια –λεπτό και ελαφρύ δεν το λες σε καμία περίπτωση, όμως μιλάμε για ένα phablet που αγγίζει τις 6 ίντσες.

Τρέχει Android 4.3 σε συνδυασμό με το ανανεωμένο HTC Sense 5.5 και στην πρόσοψη της συσκευής δεσπόζουν τα στερεοφωνικά BoomSound ηχεία. Η HTC αναμένεται να λανσάρει και μια σειρά από περιφερειακά, όπως για παράδειγμα μια capacitive μεταλλική γραφίδα και μια ειδική θήκη Power Flip Case, που εκτός από την προστασία του One Max, αναλαμβάνει να απογειώσει και την αυτονομία του, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία των 1.200mAh.

Keywords
Τυχαία Θέματα