Gillette Fusion ProGlide Styler

Τριμάρεις, ξυρίζεις, φορμάρεις με ένα εργαλείο απόλυτης ακρίβειας!

Η Gillette η παγκόσμια πρωτοπόρος στην ανδρική περιποίηση, παρουσιάζει την πρώτη της ξυριστική μηχανή για άνδρες με γένια, τη Gillette Fusion ProGlide Styler, απαντώντας στην ανάγκη των ανδρών να έχουν περιποιημένα γένια (Facial Hair Styling). Πρόκειται για μια ξυριστική μηχανή 3 σε 1 που βοηθά τους άνδρες να επιτύχουν εύκολα ομοιόμορφο τριμάρισμα, βαθύ ξύρισμα και τελείωμα με ακρίβεια. Η νέα

μηχανή αξιοποιεί την κορυφαία τεχνολογία δυο εκ των πιο δυνατών brands της P&G, του trimmer της Braun και των πιο εξελιγμένων λεπίδων της Gillette, για να βελτιώσει και να διευκολύνει τη διαδικασία ξυρίσματος και περιποίησης των ανδρών με μούσι.

Τα περιποιημένα γένια είναι η νέα τάση στην ανδρική περιποίηση. Πρόσφατη έρευνα της Gillette αποκάλυψε ότι 200 εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως, εκ των οποίων 48 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και 53 εκατομμύρια στη Δυτική Ευρώπη, έχουν γένια. Περίπου ένας στους δυο στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Δυτική Ευρώπη δηλώνουν ότι περιποιούνται τα γένια τους– και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το στοιχείο αυτό είναι πολύ σημαντικό και καθορίζει το προσωπικό τους στυλ. Μέχρι σήμερα οι άνδρες αυτοί ταλαιπωρούνταν, χρησιμοποιώντας δεκάδες διαφορετικά προϊόντα όπως ψαλίδια, trimmers και ξυράφια για να ολοκληρώσουν μια διαδικασία περιποίησης που κατέληγε κουραστική και πολύπλοκη.

Για να απαντήσει σε αυτή την ανάγκη των ανδρών, η P&G συγκέντρωσε μια ομάδα επιστημόνων από τα δυο κορυφαία brands της για την περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας – τη Braun και τη Gillette– με κοινό στόχο να δημιουργήσουν μια λύση ακριβείας 3 σε 1 για τους άνδρες που θέλουν να περιποιούνται τα γένια τους με στυλ.

«Η σε βάθος κατανόηση των ανδρών και η μεγάλη μας παράδοση στο σχεδιασμό και τη μηχανική μας βοήθησε να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις πολύπλοκες ανάγκες των ανδρών που περιποιούνται τα γένια τους», δήλωσε η Dr. Kristina Vanoosthuyze, Scientific Communications Manager της Gillette. «Συνδυάσαμε δυο δυνατές και αποδεδειγμένες τεχνολογίες για να βοηθήσουμε τους άνδρες να επιτύχουν το μοναδικό τους στυλ εύκολα».

ΛΕΠΙΔΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ POWER TRIMMER

Η λεπίδα περιποίησης Power Trimmer είναι σχεδιασμένη από την Braun για απόλυτη ευκολία κινήσεων και άνετη, ομοιόμορφη περιποίηση. Όποια κι αν είναι η γωνία, οι τρεις εναλλασσόμενες χτένες προσαρμόζονται στις καμπύλες του κάθε προσώπου και κόβουν τα γένια στο ίδιο μήκος.

ΚΕΦΑΛΗ FUSION PROGLIDE POWER

Όταν θέλεις να ξυριστείς, η κεφαλή με τις πιο λεπτές λεπίδες Fusion ProGlide Power σου χαρίζει το βαθύ, εξαιρετικά άνετο ξύρισμα της Gillette. Το καινοτομικό Microcomb οδηγεί τις τρίχες στην λεπίδα για να πετύχεις άνετα το ίδιο αποτέλεσμα όπως όταν ξυρίζεσαι κόντρα.

ΛΕΠΙΔΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Στο πίσω μέρος του ανταλλακτικού θα βρεις την Λεπίδα Ακριβείας για Διαμόρφωση Περιγράμματος. Σου προσφέρει τη δυνατότητα να διαμορφώσεις καλοσχηματισμένες γραμμές και μικρές λεπτομέρειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα