From then… to the amazing now

09:58 7/2/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Ένα διαφορετικό fashion show για το Nokia Lumia 800 από τον Βασίλη Ζούλια, τη Microsoft και τη Nokia.

Δελτίο Τύπου

Ένα διαφορετικό fashion party, που πάντρεψε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

τη μόδα και την τεχνολογία, έλαβε χώρα στο bar restaurant Mezzanine (πρώην Interni). Σε μια μαγευτική βραδιά που συνδύαζε το ρομαντισμό του χθες και την καινοτομία του σήμερα, ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ένωσε τις δυνάμεις του με τη Microsoft και τη Nokia, διοργανώνοντας ένα interactive fashion cocktail party, με πρωταγωνιστές τις ρετρό δημιουργίες του και το νέο κινητό τηλέφωνο Windows® Phone Nokia Lumia 800.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία του τηλεφώνου, μέσα από χαρακτηριστικά ενσταντανέ των προηγούμενων δεκαετιών, αλλά και να δουν από κοντά το Windows® Phone Nokia Lumia 800, το κινητό τηλέφωνο που φτιάχτηκε για να κάνει τις καθημερινές μας εμπειρίες ακόμα πιο μοναδικές. Ευφάνταστες δημιουργίες, «ζωντανά installations», εμπνευσμένο στήσιμο του χώρου, αγαπημένα μουσικά κομμάτια από τα παλιά, φωτογραφικά φλας και επώνυμοι καλεσμένοι συνέθεσαν τη λαμπερή βραδιά, που έκλεισε το μάτι σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι η τεχνολογία μπορεί να είναι fashion statement.

Το Nokia Lumia 800 προσέλκυσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των καλεσμένων, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να «παίξουν» μαζί του και να ενημερωθούν για τις μοναδικές του δυνατότητες. Με έντονους χρωματισμούς (γαλάζιο, ματζέντα και μαύρο) και design που τραβά τα βλέμματα, το Nokia Lumia 800, που διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά, είναι εξοπλισμένο με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows® Phone 7.5, το οποίο σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και να κάνει την καθημερινή μας επικοινωνία ευκολότερη, προσφέροντας την πιο μοναδική εμπειρία social networking και διασκέδασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα