Xappr: ένα όπλο για smartphones

15:17 6/2/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Το απόλυτο gaming αξεσουάρ για το smartphone σου;

Η εταιρεία MetalCompass που βρίσκεται πίσω απ’ το Xappr, το χαρακτηρίζει ως το απόλυτο gaming αξεσουάρ για το smartphone σου. Με κόστος μόλις $30 (συν $15 για τα μεταφορικά), το Xappr μπορεί να συνδεθεί σε iPhone, Android και Windows Phone

smartphones και δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ζήσει μια μοναδική εμπειρία gaming επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) –σε συνδυασμό με πάντα με τις απαραίτητες εφαρμογές.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της MetalCompass, αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα από δέκα augmented reality games που υποστηρίζουν το Xappr. Παράλληλα, η MetalCompass σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μέχρι το καλοκαίρι το πρώτο multiplayer first person shooter για smarpthones που διεξάγεται στον πραγματικό κόσμο, ονόματι ATK. To ΑΤΚ θα διαθέτει τρία διαφορετικά modes παιχνιδιού: Death-match, Last Man Standing και Teams Mode.

Αν θέλεις να προπαραγγείλεις το Xappr –που θα κυκλοφορήσει επίσης μέχρι το καλοκαίρι–, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το επίσημο site κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα