Fitbit Force: νέα έκδοση του fitness tracker με οθόνη OLED

Περισσότερες δυνατότητες στον διάδοχο του Fitbit Flex.

Το Fitbit Flex παρότι κέρδισε τις εντυπώσεις με τον σχεδιασμό του, η αλήθεια είναι πως δεν προσέφερε και πολλά περισσότερα από έναν απλό βηματομετρητή –και ένας απλός βηματομετρητής κοστίζει αρκετές δεκάδες ευρώ φθηνότερα. Η καταγραφή της ποιότητας του ύπνου του χρήστη δεν ήταν προφανώς αρκετή για να δικαιολογήσει το αυξημένο κόστος των $100.

Η Fitbit φαίνεται ότι άκουσε τα παράπονα των χρηστών, γι’ αυτό η νέα

έκδοση του wearable fitness gadget της προσφέρει στους χρήστες αρκετά περισσότερα. Το Force, λοιπόν, διαθέτει επιπλέον και αλτίμετρο για να μπορεί να καταλαβαίνει πέρα από το πόσα βήματα έκανες και το πόσα σκαλιά ανέβηκες, ενώ στο στιλάτο σώμα του προστέθηκε μια μικροσκοπική οθόνη OLED.

Στη συγκεκριμένη οθόνη απεικονίζονται βασικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τα βήματά σου και η ώρα, ενώ μπορεί να απεικονίζει και το τηλέφωνο του χρήστη που σε καλεί στο smartphone σου –αν το smartphone σου βέβαια είναι iPhone 4S ή νεότερο (ελπίζουμε μελλοντικά να προστεθεί συμβατότητα και με Android συσκευές).

Τα υπόλοιπα μένουν πάνω-κάτω ίδια. Δηλαδή το Fitbit Force συγχρονίζει ασύρματα τα δεδομένα μέσω Bluetooth 4.0 με συμβατά smartphones και tablets και εξακολουθεί να καταγράφει τις συνήθειες του ύπνου σου. Όσο για την αυτονομία του, σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να αγγίξει έως και τις 10 ημέρες με μία φόρτιση. Η συσκευή αναμένεται να είναι διαθέσιμη για πώληση στις Η.Π.Α. πριν το τέλος του μήνα, στην τιμή των $129,99.

Keywords
Τυχαία Θέματα