Facebook Camera για iOS

Φωτογραφική εφαρμογή που θυμίζει Instagram.

Μετά το Facebook Messenger, το Facebook Camera αποτελεί τη δεύτερη εξειδικευμένη εφαρμογή του Facebook για iOS. Πιο αναλυτικά, το Facebook Camera είναι ουσιαστικά συνδεδεμένο με τα άλμπουμ του χρήστη

στο Facebook και επιτρέπει το ανέβασμα πολλαπλών φωτογραφιών από το Camera Roll, τη στιγμή που η βασική εφαρμογή του Facebook μπορεί να χειριστεί μόνο μια τη φορά. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να κόψεις ή να περιστρέψεις φωτογραφίες και να “παίξεις” με δεκαπέντε ενδιαφέροντα φίλτρα.

Η αλήθεια είναι ότι το περιβάλλον χρήστη της εφαρμογής μοιάζει πολύ με αυτό του Instagram, αφού ακόμα και η απεικόνιση των φωτογραφιών γίνεται σε ένα feed αντίστοιχης αισθητικής με το feed του δημοφιλούς “φωτογραφικού” social network. Ωστόσο ο product manager του Facebook Dirk Stoop δήλωσε σε συνέντευξή του στους New York Times ότι τα δεκαπέντε φίλτρα της εφαρμογής έχουν αναπτυχθεί από το ίδιο το Facebook, μιας και η ανάπτυξή είχε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν την εξαγορά του Instagram από την εταιρεία. Μεταξύ μας, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να “αντιγράψεις”… Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές το Facebook Camera δεν ήταν διαθέσιμο στο ελληνικό App Store, όμως πιστεύουμε πως δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα