Barbie Dreamhouse Party – Game Report

To πάρτι ξεκινά στο Ονειρεμένο Σπίτι της Barbie.

Αν είσαι άνδρας μπορείς να αγνοήσεις αυτή την ανάρτηση, δεν θα σε κατηγορήσει κανείς. Εκτός φυσικά κι αν έχεις παιδιά. Αν πάλι είσαι γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας, το Barbie Dreamhouse Party είναι ένας τίτλος που θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια και μόνο πιάνοντας στα χέρια σου τη συσκευασία του τίτλου.

Η ΖΩΗ

ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ

Με αφορμή τη μεγάλη δημοτικότητα της διαδικτυακής σειράς κινουμένων σχεδίων «Barbie, Η Ζωή στο Ονειρεμένο Σπίτι», η Torus Games πήρε το πράσινο φως από τη Mattel για την ανάπτυξη ενός βιντεοπαιχνιδιού που υπόσχεται να βάλει τις fans της πρωταγωνίστριας κυριολεκτικά μέσα στο Dreamhouse. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από δύο συγκεκριμένα επεισόδια της σειράς και η ιστορία θέλει την ζηλιάρα Raquelle να θέτει κατά λάθος την έξυπνη ντουλάπα της Barbie σε «party mode», με αποτέλεσμα όλη η παρέα της Β. να μπει σε περιπέτειες. Τώρα, δεν έχουν καμία άλλη επιλογή, απ’ το να διασκεδάσουν μέχρι να καταφέρουν να επαναφέρουν την έξυπνη ντουλάπα σε κανονική λειτουργία.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ MINI GAMES

Το Barbie Dreamhouse Party είναι ουσιαστικά βασισμένο σε μια ποικιλία mini games: από παιχνίδια μόδας και χορού, μέχρι παιχνίδια που έχουν να κάνουν με την επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ ή το grooming. Ό,τι ακριβώς θα περίμενε δηλαδή κανείς από ένα video game της Barbie. Το θετικό για τους μικρούς φίλους της πρωταγωνίστριας είναι πως μπορούν να επιλέξουν να παίξουν με πολυάριθμους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το εσωτερικό του Ονειρεμένου Σπιτιού.

Φυσικά, μιας και Barbie χωρίς μόδα δεν γίνεται, οι χαρακτήρες είναι παραμετροποιήσιμοι, για να μπορείς να τους ντύσεις σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας ή με στιλ βγαλμένα κατευθείαν από την web σειρά κινουμένων σχεδίων (αν δεν θέλεις να πειραματίζεσαι). Εξερευνώντας επίσης το σπίτι, έχεις τη δυνατότητα να συλλέξεις πάνω από 100 φωτογραφίες για να προβάλεις στον τοίχο του Barbie Pinkspiration.

Εν κατακλείδι, στο Barbie Dreamhouse Party σίγουρα δεν θα βρεις σούπερ γραφικά, σενάριο με ανατροπές και συναρπαστικό gameplay, όμως πρόκειται για έναν αμιγώς παιδικό τίτλο, φτιαγμένο για ένα συγκεκριμένο κοινό, που είμαστε βέβαιοι ότι θα το αγαπήσει. Είναι διαθέσιμο σε όλες τις κονσόλες (φορητές και οικιακές) της Nintendo.

Keywords
Τυχαία Θέματα