Ζουράρις: Κακώς ο Καμμένος θέτει θέμα Μουζάλα (Audio)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κακώς ο Πάνος Καμμένος ζητά την αποπομπή του Γιάννη Μουζάλα» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό radio1d.gr ο Κώστας Ζουράρις παρείχε πλήρη στήριξη στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και απέδωσε την αναφορά του κ. Μουζάλα στα Σκόπια ως «Μακεδονία» στην κόπωση, αλλά και στις συνεχείς επαφές του υπουργού με την Υπάτη Αρμοστεία του

ΟΗΕ και τους παράγοντες των Βρυξελλών, οι οποίοι συστηματικά, όπως ανέφερε, αποκαλούν «Μακεδονία» τα Σκόπια.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι ο κ. Μουζάλας δεν χρειάζεται ούτε να παραιτηθεί, αλλά ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη για μια γκάφα, για ένα γλωσσικό ολίσθημα.

«Συγγνώμη θα λέμε για τέτοιες ανοησίες;» αναρωτήθηκε. «Είναι αποτέλεσμα της επαναλήψεως της ελεεινής πολιτικής που είχαμε 25 χρόνια, που δεν καταγγείλαμε ποτέ την Ενδιάμεση Συμφωνία ώστε να υποχρεώσουμε και τους Ευρωπαίους και τους Δυτικούς να αποκαλούν τα Σκόπια με το προσωρινό τους όνομα, δηλαδή FYROM. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα;» είπε ο Κώστας Ζουράρις.

Συνεχίζοντας ο κ.Ζουράρις επεσήμανε πως ο ίδιος εδώ και 25 χρόνια λέει πως δεν πρέπει να δοθεί το όνομα «Μακεδονία». «Έχω πει όποιος παραχωρεί όνομα, εκχωρεί έδαφος αλλά άλλο αυτό και άλλο το άνευ σημασίας ολίσθημα γλωσσικό ενός ανθρώπου που είναι βέβαια υπουργός, αλλά είναι αξιόλογος και του ξέφυγε μέσα στην κόπωση. Δεν είναι δυνατόν να εμμένουμε σε αυτά τα πράγματα» κατέληξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Κώστας ΖουράριςΠάνος ΚαμμένοςΓιάννης ΜουζάλαςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα