Ζόι Ντεσανέλ: Ένα βήμα για το διαζύγιο – Πρόσθεσε το επώνυμό της στα ονόματα των παιδιών της (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Η Zooey Deschanel πρόσθεσε το επώνυμό της στα νόμιμα ονόματα των παιδιών της, ως μέρος του διαζυγίου της με τον παραγωγό ταινιών Jacob Pechenik.

Το πρώην ζευγάρι διευθέτησε το διαζύγιό του τον Μάιο, το οποίο περιλαμβάνει συμφωνία για την από κοινού επιμέλεια των δύο ανηλίκων παιδιών τους, την 4 ετών Elsie και τον 3 ετών, Charlie.

«Τα επώνυμα των παιδιών θα είναι πάντα το Pechenik και το Deschanel θα είναι μόνο ένα μεσαίο

όνομα και θα χρησιμοποιείται μόνο σε έγγραφα», σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα.

Αποδεικνύεται ότι έγινε η νόμιμη κίνηση για να διευκολυνθεί η σταρ να μπορεί να επιβιβάζεται σε αεροπλάνα και να ταξιδεύει στο εξωτερικό.

«Αυτό γίνεται για τη διευκόλυνση της από κοινού επιμέλειας που μοιράζονται τα μέρη και για την ανακούφιση τυχόν νομικής σύγχυσης όταν η μητέρα ταξιδεύει με τα παιδιά».

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα παιδιά μπορεί να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούν το όνομα Deschanel - όπως στο σχολείο, αλλά μπορούν αν το θέλουν.

Το πλήρες όνομα της κόρης τους θα είναι τώρα Elsie Otter Deschanel Pechenik και το όνομα του γιου τους θα αλλάξει σε Charlie Wolf Deschanel Pechenik.

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό τους στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 σε κοινή δήλωση μετά από περισσότερα από τέσσερα χρόνια γάμου.

«Μετά από πολλές συζητήσεις και μια μακρά περίοδο στοχασμού, αποφασίσαμε ότι είμαστε καλύτεροι ως φίλοι, επιχειρηματικοί εταίροι και συν-γονείς και όχι ως σύντροφοι», έγραψαν εκείνη την εποχή.

«Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην επιχείρησή μας, στις αξίες μας και κυρίως στα παιδιά μας», πρόσθεσαν.

Η Deschanel τώρα έχει σχέση με τον ριάλιτι σταρ Jonathan Scott από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού.

Συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός επεισοδίου του Carpool Karaoke: The Series τον Αύγουστο του 2019 και λίγες εβδομάδες αργότερα εντοπίστηκαν ενώ βγήκαν ραντεβού στο Λος Άντζελες.

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα