Ζητά τη νομιμοποίηση του χασίς για να ανακουφιστεί από τους πόνους του καρκίνου (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας ασθενής με καρκίνο στην αγωνιώδη του προσπάθεια να νομιμοποιηθεί η χρήση της κάνναβης για ιατρικούς λόγους δημοσιοποίησε γραφικές εικόνες με τα σημάδια που έχει «αφήσει» ο καρκίνος πάνω του. Ο Πωλ Λώρενς, 53 ετών, από την Αυστραλία διαγνώστηκε με έναν σπάνιο τεράστιο όγκο πριν από έξι χρόνια. Ο καρκίνος είναι γνωστός ως χόρδωμα, ανάπτεται γύρω από την σπονδυλική στήλη και καταστρέφει τον νωτιαίο μυελό του.

Οι γιατροί έδιναν ένα μήνα ζωής στον Πωλ, αλλά μετά από μια μαραθώνια εγχείρηση αφαιρέθηκαν από το σώμα του τρεις όγκοι οι οποίοι είχαν μέγεθος μπάλας ποδοσφαίρου.

Για τις ανάγκες της εγχείρησης οι γιατροί τον άνοιξαν «σαν φερμουάρ», ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκαν ράβδους τιτανίου στην σπονδυλική του στήλη με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε συνεχή πόνο.

«Δεν μπορούσα να λειτουργήσω σαν γονιός. Οι ράβδοι με αρρώσταιναν.Με πέθαιναν στον πόνο. Κάποια στιγμή έφτασα επι δύο μέρες να κάνω συνεχώς εμετούς» δηλώνει ο Πωλ.

«Ο πόνος είναι συνεχής…είναι δύσκολο να μην τον σκέφτεσαι. Το να μπορείς να καπνίσεις μαριχουάνα σου δίνει τη δυνατότητα να μην σκέφτεσαι για λίγο τον πόνο. Είναι σημαντικό κάποιος να μπορεί να χρησιμοποιήσει μαριχουάνα για να ανακουφιστεί από τους πόνους της θεραπείας ή και της ασθένειας» αναφέρει στην έκκληση του για την νομιμοποίηση της κάνναβης για ιατρικούς λόγους.

ΑυστραλίακάνναβηχασίςκαρκινοπαθήςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα