Υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη: Η ηθοποιός θα κάτσει πρώτη στο εδώλιο (Video)

Η υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη επανέρχεται στο προσκήνιο 4 χρόνια μετά την καταγγελία που είχε κάνει η ηθοποιός κατά του συναδέλφου της για ξυλοδαρμό.

Μήνυση, ωστόσο, είχε καταβάλει και ο Μάνος Παπαγιάννης, κατηγορώντας τη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τέσσερα χρόνια, μετά, οι υποθέσεις πρόκειται να εκδικαστούν με τη Σοφία Παυλίδου να είναι η πρώτη που θα κάτσει στο εδώλιο, καθώς η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη είχε προηγηθεί.

«Eξαιτίας της κακής σκανδαλώδους διαχείρισης των δύο αυτών υποθέσεων από την Εισαγγελία, θα καθίσει στο

σκαμνί η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός είναι πληγωμένη, αφού είναι κατηγορούμενη και για αυτό συμβαίνει γιατί η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη έφτασε νωρίστερα στον Εισαγγελέα» είπε δημοσιογράφος του Πρωινού ενώ για την υπόθεση μίλησε και η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου.

«Οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν και σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες. Δεν είναι οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίστηκε πριν από το άλλο. Ο κ. Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδελφό του για συκοφαντική δυσφήμιση μόνο. Όταν έγινε το περιστατικό του 2018 την μήνυσε δίνοντας τη δική του εκδοχή, ισχυριζόμενος ότι και ο ίδιος υπέστη επίθεση. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Βαλάντης: «Δε μετανιώνω για ό,τι είπα στην Ευρυδίκη στο Survivor» (Video)

Δέσποινα Μοίρου: Μυστικός αρραβώνας με τον θρυλικό Scott Page των Pink Floyd

Ivan Reitman: Πέθανε ο σκηνοθέτης των Ghostbusters (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη, Video,ypothesi pavlidou – papagianni, Video