Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Μεσσήνη και Ιεράπετρα

Υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν νωρίτερα σήμερα, Σάββατο, σε Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη και Μεσσηνία ενώ οριοθετήθηκε και η φωτιά στην Ιεράπετρα.

Πιο αναλυτικά, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε αγροτική έκταση δυτικά του Βατοπεδίου στην Ορμύλια Χαλκιδικής, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν στις 17.30 και στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τρία υδροφόρα

οχήματα.

Σε ύφεση βρίσκεται και η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε περιοχή δυτικά του Λαχανά στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία ενημερώθηκε για το συμβάν στις 14.20.

Η φωτιά καίει σε χορτολιβαδική έκταση, ενώ στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με οκτώ υδροφόρα οχήματα και από αέρος συνδράμουν δύο ελικόπτερα.

Η πυρκαγιά στην περιοχή Μάδενα της Μεσσήνης οριοθετήθηκε αφού έκαψε ελαιοπερίβολα σε δύσβατο σημείο. Συμμετείχαν και εθελοντές της ΟΑΚ 4×4, οι οποίοι στo πλαίσιo περιπολίας εντόπισαν τους καπνούς στην προχθεσινή φωτιά και αποσοβήσαν τα χειρότερα.

Ιεράπετρα: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά

Άμεσα οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Η φωτιά είχε ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλόγεροι Λασιθίου και στο σημείο έσπευσαν άμεσα 30 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 9 οχήματα ενώ από αέρος συνέδραμαν και δύο ελικόπτερα.

Διαβάστε επίσης:

Σε πύρινο κλοιό η Αλεξανδρούπολη: Κάηκαν σπίτια, επιχειρήσεις και μοναστήρι – Εκκενώσεις οικισμών

Νέο μήνυμα από το 112: «Μείνετε μέσα – Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Φωτιά τώρα στην Χαλκιδική

Keywords
Τυχαία Θέματα