Ο Άγγελος επιστρέφει νικητής! - Σπαραχτικό μήνυμα της συζύγου του μετά τη μεγάλη μάχη

ΑΘΛΗΤΙΚA

Όσοι δεν γνώριζαν τον Άγγελο Αγαθαγγέλου τον έμαθαν μέσα από τη μάχη ζωής που κλήθηκε να δώσει. Ταξίδεψε στην Αγγλία με τη βοήθεια όλων έτσι ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην υγεία του και να επιστρέψει νικητής!

Όπως ενημέρωσε η σύζυγος του, τώρα ο Άγγελος είναι πλέον υγιής και έτοιμος να επιστρέψει πίσω στην πρώτη του, αλλά… και δεύτερη οικογένεια του, που τον περιμένουν με ανυπομονησία.

Σπίτι τον περιμένουν τα παιδιά του, το ίδιο όμως και στο γήπεδο! Οι μικροί της ακαδημίας ποδοσφαίρου της κυπριακής Ομόνοιας, στην

οποία είναι προπονητής τερματοφυλάκων, περιμένουν να τον έχουν πάλι μαζί τους επί καθημερινής βάσεως.

Πιο κάτω το μήνυμα της Γεωργίας, συζύγου του Άγγελου: «Και κάπως έτσι κλείνει ο κύκλος… Ξεκινήσαμε αυτό το δύσκολο ταξίδι με αποσκευές τη δύναμη και την πίστη μας και ήμασταν σίγουροι πως έτσι θα ήσουν νικητής. Και ναι, ο γιατρός χθες στο ραντεβού μας, σου είπε πως είσαι υγιής και πως μπορείς να επιστρέψεις πίσω στην οικογένεια σου και στη φυσιολογική σου ζωή, όπου την άφησες όταν διαγνώστηκες με καρκίνο.

Τώρα είσαι ελεύθερος, μεγάλη λέξη ακούστηκε στα αυτιά μου. Ήμασταν σαν δύο μικρά παιδιά που τους λες “μπορείτε τώρα να πάτε για παιχνίδι”. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω, θέλω απλώς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν να έρθουμε στην Αγγλία και να παλέψουμε ότι μας είχε έρθει, και όσους προσεύχονταν για εμάς να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται και με το καλύτερος τέλος… Ερχόμαστε πίσω νικητές!».

Πηγή: goal.com.cy

Άγγελος ΑγαθαγγέλουΚύπροςκαρκίνοςΟμόνοιαποδόσφαιροHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα