Ξαφνική τεράστια τρύπα βάθους 10 μέτρων σε κατοικημένη περιοχή παραλίγο να «καταπιεί» σπίτια και αυτοκίνητα! (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας τεράστιος κρατήρας, διαμέτρου 20 μέτρων και βάθους 10 μέτρων, δημιουργήθηκε στην πόλη Σαιντ Άλμπανς, στην περιοχή Χερτφορντσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, αφήνοντας χωρίς νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο 58 οικογένειες που κατοικούν εκεί.

Οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητά τους, καθώς η τρύπα που σχηματίστηκε εκτείνεται και στα δύο ρεύματα του δρόμου.

Έξι οικογένειες έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Ένας 80χρονος τυφλός άνδρας

μεταφέρθηκε σε οίκο ευγηρίας, όταν η γιγάντια καταβόθρα άνοιξε στο κατώφλι του σπιτιού του.

Η 69χρονη συνταξιούχος Ρόζμαρι Μπρουμ δήλωσε για το περιστατικό: «Σκεφτόμαστε ότι κι εμείς θα πρέπει να εγκαταλείψουμε την περιοχή, καθώς είμαστε στο μεταίχμιο και η τρύπα εξακολουθεί να κινείται και να μεγαλώνει. Είναι τρομακτικό».

Ο Ερυθρός Σταυρός επισκέφθηκε τους κατοίκους της περιοχής για να τους προσφέρει ζεστό τσάι και νερό.

Ο Πήτερ Χομπς από το Βρετανικό Ίδρυμα Γεωλογικών Ερευνών δήλωσε: «Οι καταβόθρες προκαλούνται από την διάβρωση των πετρωμάτων όπως η κιμωλία. Εναλλακτικά, μπορούν να προκληθούν από την κατάρρευση πρώην ορυχείων. Επίσης, αλλαγές στην στάθμη του νερού μπορούν να επηρεάσουν τις υπόγειες κοιλότητες. Πρόσφατα, ο καιρός ήταν αρκετά ξηρός στη χώρα και η στάθμη του νερού έχει χαμηλώσει».

ΚρατήραςκαταβόθραΜεγάλη ΒρετανίατρύπανερόρεύμαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα