Θεοδωράκης: Το Ποτάμι, δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα νέο φόρο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, άσκησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην ΚΟ του Ποταμιού ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ούτε θα ψηφίσει νέο φόρο.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι υπό όρους θα δοθεί η θετική ψήφος στον Ν. Βούτση για την προεδρία της Βουλής και μάλιστα αναφέρθηκε σε αυτούς: Η Βουλή να ψηφίσει ότι η επόμενη Βουλή

θα είναι Αναθεωρητική και να υπάρξει σαφής δέσμευση ότι θα ψηφιστεί νέος εκλογικός νόμος.

Αναφερόμενος στη πρόσκληση για τη δημιουργία ενός τρίτου πόλου, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι το Ποτάμι δεν θα γίνει «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για το παλιό πολιτικό σύστημα. «Οι άνθρωποι που πέταγαν τις μεταρρυθμίσεις, έρχονται τώρα και λένε ότι καταλάβαμε το λάθος μας. Δεν τους πιστεύουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος είπε ακόμα ότι το Ποτάμι πρέπει και μπορεί να γίνει ο χώρος συνάντησης όλων των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας, ενώ υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει τη μάχη μέχρι το τέλος».

«Ένιωσα αμήχανος και υπεύθυνος με το αποτέλεσμα των εκλογών» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης. «Δεν ήταν η μείωση του ποσοστού μας, αλλά η εκτίμηση ότι η χώρα δύσκολα αλλάζει. Το νέο δημιουργεί ερωτηματικά και ανασφάλεια στους πολλούς. Οι περισσότεροι επιστρέφουν σε αυτό που έχουν συνηθίσει. Εγώ επιμένω ότι αυτή η χώρα πρέπει να αλλάξει... Γι' αυτό το Ποτάμι θα συνεχίσει τη μάχη μέχρι το τέλος» πρόσθεσε.

Σταύρος ΘεοδωράκηςΤο ΠοτάμιάρνησηΦόροιψήφος εμπιστοσύνηςΚυβέρνησηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα