Βόλος: Μυστήριο με τον θάνατο ζευγαριού – 68χρονη πέθανε 3 μέρες πριν ξεψυχήσει ο σύντροφός της

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστής έκθεσης αναμένουν οι Αρχές για να διαπιστώσουν τι συνέβη στο ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο Βόλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, το ανδρόγυνο εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του, στο κέντρο της πόλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή περίπου τρεις πριν βρεθεί νεκρή και πως ο 71χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή την ώρα που συγγενείς έμπαιναν στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού ανησύχησαν επειδή δεν είχαν δει κανέναν από τους δύο και ειδοποίησαν

την Αστυνομία. Γείτονες του ζευγαριού είπαν στο TheNewspaper.gr πως είδαν τον άτυχο άνδρα τελευταία φορά, το βράδυ της Πέμπτης. Ανησύχησαν, όταν έχασαν τα ίχνη του καθώς ήταν πολύ τυπικός με το πρόγραμμα του.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι βρέθηκε στο πάτωμα. Η 68χρονη βρισκόταν σε κατάσταση αρχικής σήψης.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα δεδομένα.

Στο σπίτι υπήρχε και η γάτα του ζευγαριού, την οποία προσπάθησαν χωρίς αποτέλεσμα να πιάσουν οι αστυνομικοί για να τη μεταφέρουν για φιλοξενία σε φιλοζωικό σωματείο. Τελικά, ειδοποιήθηκαν εκπρόσωποι Σωματείου για να την απομακρύνουν.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Τέλη Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους πυρόπληκτους – Τα 13 μέτρα στήριξης

Φωτιές: Σε ύφεση τα μέτωπα σε Δυτική Αττική και Λακωνία – Στοχευμένες ρίψεις από εναέρια μέσα

Θάνατος διανομέα στη Χαλκίδα: «Έτρεμε και έβγαζε αίμα από το στόμα» – Συγκλονίζει η μητέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Μυστήριο, – 68χρονη,volos, mystirio, – 68chroni