Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο σοβαρά τραυματίας οπαδός – Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ευχάριστα νέα έρχονται από το Βερολίνο, καθώς ο οπαδός που σύμφωνα με τις αρχές έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Χθες το βράδυ γύρω στις 22:45, σύμφωνα με όσα αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα, οπαδοί του Παναθηναϊκού παρακολουθούσαν τον τελικό του ποδοσφαίρου με τον Άρη, σε περιοχή κοντά σε σταθμό του μετρό.

Εκεί

βρέθηκαν ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού και τα περίπου 100 άτομα άρχισαν τα επεισόδια, στα οποία γίνεται αναφορά για χρήση από γκλομπ και ρόπαλα του μπέιζμπολ.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν 12 άτομα, από τα οποία τα 3 σοβαρά κι ο ένας έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, διέφυγε τον κίνδυνο, ωστόσο παραμένει νοσηλευμένος σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία προχώρησε σε 89 προσαγωγές (και όχι συλλήψεις όπως αρχικά είχε γραφτεί) και όλοι φυσικά δεν θα έχουν πρόσβαση στο γήπεδο σήμερα όπου θα διεξαχθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στην Euroleague.

Ο σταθμός του μετρό όπου έγιναν τα επεισόδια έχει κλείσει σήμερα, ενώ στο γήπεδο αναμένονται πολύ αυστηρά μέτρα για την είσοδο στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχει… ραντεβού με την ιστορία κόντρα στην Ρεάλ (21:00) με στόχο το έβδομο αστέρι

Παναθηναϊκός: Γλέντι στα μπουζούκια για την κατάκτηση του κυπέλλου (videos)

Σοβαρά επεισόδια τη νύχτα μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο – Ενας δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βερολίνο, Διέφυγε, – Πώς, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού,verolino, diefyge, – pos, olybiakou, panathinaikou